Почетна / Кошарка / КС Србије

Акција КС Србије и ФИБА – „За твој сигуран кош”

Кошаркашки савез у сарадњи са ФИБА почиње пројекат адаптације кошаркашких конструкција у спортским школским дворанама широм Србије
ФОТО: КСС

Кошаркашки савез Србије у сарадњи са ФИБА почиње реализацију пројекта адаптације кошаркашких конструкција у спортским дворанама у школама у Србији – „За твој сигуран кош”. Реализација дела активности овог пројекта ће трајати до краја маја 2022. године.

У наведеном периоду предвиђена су и обезбеђена финансијска средства за адаптацију десет школских сала (дворана). Пројекат ће бити реализован уз помоћ регионалних кошаркашких савеза преко кошаркашких клубова. Сви клубови у Србији преко регионалних канцеларија добиће информацију о предвиђеном пројекту и могућности подношења захтева. У првој фази реализације пројекта потребно је да се утврди које су то школе где је најсврсисходније да се изврши адаптација.

У ту сврху, КСС је расписао Конкурс по коме заинтересовани клубови могу да конкуришу за одобравање адаптације по предлогу клуба. Рок за подношење захтева по Конкурсу је 19. новембар 2021.

У сарадњи са регионалним канцеларијама, до 26. новембра 2021. Управном одбору КСС биће достављен предлог школа у којима ће се пројекат реализовати.

По одлуци УО КСС са реализацијом пројекта започеће се у децембру 2021. године са крајњим роком завршетка мај 2022. године.

Опис пројекта и образац за захтеве заинтересовани могу да пронађу на сајту КСС.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sz
Super ideja,ukljucite jos gradova!@!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.