Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Кевин Пантер: Нема шта да се објасни, све сте видели...

Кевин Пантер је био видно нерасположен. Као и остали црно-бели, на крају крајева. И није му било до приче после утакмице
ФОТО: М. Рашић

- Изгубили смо. Једноставно је. Немам шта да причам – истакао је Пантер који се одазвао на позив да прокоментарише меч.

Али, када је упитан за објашњење шта је кренуло наопако за Партизан, није имао много тога да каже:

- Нема шта да се објашњава. Све сте видели. Изгубили смо.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bakica
Sta dosadjujete decku, nije on dosao u partizan da analizira i odgovara na pitanja nego da broji suske
Trnina
Grobari, smučili ste mi se više sa vašim komentarima. Spustili ste se na nivo cigana i postali ste kao i oni. Bili su bolji i pobedili i ćao đaci. Ili čestitajte ili ćutite, kraj priče i košarka će se igrati i dalje.
Đeneral Draža
Šta reći za sinoćnu utakmicu? Nekoliko stvari je prevagnulo sinoć na našu stranu. Prva je svakako što Partizan nije našao nikakvo rešenje za zvezdinu odbranu, napad im se stalno vraćao na pola terena, plejevi se nisu dobro snašli u toj agresiji. Druga stvar je ta da su u Zvezdi jedino Holins, Vajt i Marković novajlije u sastavu, svi drugi imaju međusobno stotine utakmica odigrane, to se ne može ničim zameniti. Da, i Ivanović je u toj grupi. S druge strane, tačno je da Partizan ima grupu mlađih igrača, ali oni nisu ni igrali, ovih 7-8 vodećih su i više nego iskusni, a oni su i izgubili utakmicu. Odbrana loša, podatak da je Mur sa baš velikom minutažom prvi faul napravio u 36. minutu sve govori. Nejasno je zašto je triling Avramović, Zagorac i Dangubić tako malo igrao. Atmosfera odlična, sudije u ovakvom odnosu snaga nebitne. Baš deluje komično isključenje mirnog čoveka Radonjića, s druge strane Željko drži lekcije, preti i psuje mater sudijama, a ovaj se pravi da ne čuje.
@Djeneral
Uevro ligi ste za dno tabele u ABA Igokea vas je odrala sa trinaest razlike a a Krku i Olimpiju ste dobili sa pola kosa u zadnjoj sekundi.Ceracemo se jos.
Đeneral Draža
Pa nije baš realno upoređivati evroligaške ekipe i Partizan po kvalitetu. Nije 9 pobeda za potcenjivanje, a da je bilo malo više sreće, znanja i pameti mogli smo dobiti još neku od onih izgubljenih na jedan posed. Ali ok, ti imaš pravo na svoje viđenje kao i ja na svoje.
Прикажи још одговора
gropn III
ovaj covek, ovakav majstor kosarke, jedini igrac koji zna da igra u timu Partizana ! koji nema sa kim da igra nije kriv za slabe igre i poraze Partizana ! svako od navijaca Partizana koji ovog nije svestan pojma nema o kosarci kao sporu !
Sve ste videli ha,ha,haaaaaaa........
I to malo znanja i iskustva sto je sinoc pokazao naucio je i stekao dok je nastupao u dresu evroligasa KK Crvena Zvezda. Kod njega je vidljiva osnova predmeta RADONJIZAM, predmet koji je polagao kod Dejana Radonjica. Sve ostalo o sinocnjem porazu njegovog tima korektno je objasnio kratkom izjavom : NEMA STA DA SE OBJASNI, SVE STE VIDELI

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.