Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Триглав осигурање КРК: Партизан у финалу, за трофеј против вечитог ривала!

Најефикаснији у победи Партизана био је Вања Маринковић са 18 поена, 14 је постигао Ђорђе Гагић, а 13 Бонџа Си. У екипи Меге се са 20 истакао Влатко Чанчар, док је три мање постигао Никола Ребић
ФОТО: Д. Жарковић

Партизан – Мега Бемакс 89:79 (20:16, 22:25, 26:19, 21:19)

НишДворана: „Чаир“. Гледалаца: 4500. Судије: Белошевић, Јовчић и М. Јурас.

ПАРТИЗАН: Гагић 14 (13 ск), Маринковић 18, Величковић 12 (8 ас, 5 ск), Вилијамс-Гос 8 (8 ас, 4 ск), Си 13 (6 ск), Аранитовић 6, Шалић 9, Гавриловић, Вон 6, Андрић 3, Тадић, Танасковић.

МЕГА БЕМАКС: Чанчар 20 (7 ск), Чарапић 6, Марјановић 11, Битадзе 6 (8 ск), Јарамаз 10, Капетановић, Самарџиски, Мишковић, Ребић 17 (5 ас), Лазић 6, Синовец 3, Копривица.

 

Кошаркаши Партизана пласирали су се у финале Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа, пошто су у Нишу са 89:79 победили Мегу.

Партизан ће се за трофеј борити са „вечитим” ривалом Црвеном звездом, у недељу од 21.00.

Партизан је, после изједначеног почетка, стекао двоцифрену предност три минута пред полувреме, али је противник тада почео да игра боље и на паузу отишао само са поеном заостатка.

Мега је држала прикључак све до последњег минута треће деонице, када је Новица Величковић постигао пет везаних поена и одвео црно-беле на недостижно вођство.

Семафор четвртфинала Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа:

Четвртак:

ФМП – Металац 101:68 (21:16, 23:18, 35:11, 22:23)

Црвена звезда – Борац 85:79 продужетак (15:14, 21:16, 12:16, 23:25, 14:8)

Петак:

Мега Бемакс – Динамик 94:79 (18:18, 35:19, 26:23, 15:19)

Партизан – Златибор 67:54 (17:14, 15:16, 21:8, 14:16)

Семафор полуфинала Триглав осигурање  Купа Радивоја Кораћа:

Субота:

Црвена звезда – ФМП 98:92 (27:28, 24:16, 22:17, 25:21)

Партизан – Мега Бемакс 89:79 (20:16, 22:25, 26:19, 21:19)

Семафор финала Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа:

Недеља:

21:00: Црвена звезда – Партизан

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Filijala
I u ovoj se utakmici jos jednom potvrdilo da le mega vecita FILIJALA dinamicnog igokejika!
cska
idi gledaj tvoj fmp
Вук-026
Ви што се тешите (или лечите свој комплекс) некаквим називима Звезде ("лименке", ФМП, ово оно...) припремите се вечерас за још један час кошарке од шампиона.
paok partizan cska
dobili ste čas košarke od šampiona
gago
Šta bi Vuče?!Ko je kriv za ponižavanje CZ (ili kako se već zove taj klub)ili ćeš čekati saopštenje gazde?!
Прикажи још одговора
stize fmp do vecitog rivala
Nas veciti rival u ovom sportu, vise ne postoji.
Луциано
Читам у новостима изјаву Јовице Павловића кога окривљују да је за време његове владавине нарастао дуг КК.партизан. и сад је све јасно од 2001 до 2004 клуб воде Даниловић и Дивац и Вујошевића о кризни штаб по одлуци ивице Дачића .и тад је дуг настао .не враћају дугове дижу плату тренеру итд. Кад се шуто и рогати прихвати руковођењем. И то је истина ...али Павловић истиче да је Кићановић предложио својевремено да се разговара са пословним људима да уложе у играче тако да сваки пословни човек плати по једног играча а при продаји да се прво намире ти људи што су уложили а после клуб и играчи .то је савршено решење за садашњу ситуацију у клубу и порука председнику КК.партизан да тако изнађе решење за кризу клуба . Клуб тако може врло брзо да се врати у колосек само ако има жеље и воље.
predsednici
Jako dobar predlog, a neki timovi to i rade. Ali, problem je sto nas predsednik slusa jednog drugog predsednika...
Pigeon
Prodje 5 min. a mi dali 2 poena!? Prestanem da gledam, iznerviran, idem iz sobe u sobu, idem u kuhinju, pa se opet vratim, ali...Nerviram se iako znam da ne znaju. Nazalost, mi ne rastemo, bez Velickovica se pogubimo...Nijedan igrac od dolaska Canka nije "proigrao", sve je to nesto na o-ruk! I opet cemo dozvoliti da nas u finalu ovi bez identiteta, ali sa drzavnim budzetom opleve, ako ne ide tu su sudije, koje su se i veceras dobrano izivljavale nad nama...Ponizavanje KKPartizan na delu. I jos da dodam. Veciti derbi su igrali Partizan i jedan drugi tim. taj vise ne postoji. A na kraju, bar nesto lepo, a to je ubedljivo najlepsa oprema na turniru, ova crna kombinacija bas dobra...
Aranitovic
Od dolaska Canka Sani ima mnogo vecu minutazu, zapazenu ulogu pre svega u defanzivi i tranziciji tako da se Stevanovic odmah vratio u Dinamik sto mislim da je odlicna stvar s obzirom da je Sani mnogo agresivniji, jaci i brzi u defanzivi od Stevanovica pa i od Vanje na kraju krajeva...tako da smo sa Cankom dobili Sanija najtalentovanijeg igraca svoje generacije...sa Cankom su stigla i sva tri pojacanja, od svih najvece Gagic u reketu bez kog je igra Partizana licila na sve samo ne na ozbiljnu kosarku...setite se samo na sta je licila odbrana pre Canka i kako se institucija blamirala sa 100 primljenih poena po mecu, vi ljudi imate kratko pamcenje veoma...dakle Gagic ogroman dobitak u skoku, zastiti reketa, tj defanzivi takodje..a i Bandza je atleta par ekselans, dok mi se Von svidja vise od Gosa...kod Gosa sve izgleda lepo i atraktivno al kad se lomi mec on gubi glavu, lopte, konce igre, srlja, siluje, solira tako da po meni je Von mnogo racionalniji igrac koji treba da bude prvi plej

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.