Идентификоване особе које су скидале плочице са трофеја КРК

Како се наводи, реч је о Р. Ч. бившем члану управе Кошаркашког клуба Партизан и његовом саучеснику и пријатељу А. Д. који је, према истом извору, близак криминалним круговима
ФОТО: Д. Жарковић

Особе које су оштетиле трофеј Купа Радивоја Кораћа и са њега скинуле плочице са именом Црвене звезде као освајача су идентификоване, преносе Вечерње новости.

Како се наводи, реч је о Р. Ч. бившем члану управе Кошаркашког клуба Партизан и његовом саучеснику и пријатељу А. Д. који је, према истом извору, близак криминалним круговима.

Снимак како се оштећује трофеј појавио се јуче на друштвеним мрежама, а после њега уследила је бура и саопштења на релацији Црвена звезда - КСС - Партизан.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Ne moze se nkakvim unistavanjem nauditi imenu Radivoja Koraca "Zucka". Srbija i Jugoslavija nikada nisu imali sportistu i coveka istovremeno, kakv je bio "Zucko" - u bilo kojem sportu. Iako je naravno, bilo, zaista velikih sporstkih imena, ali nnikada i takve ljudske, sportske velicine i harizme u jednoj licnosti. Bilo je mnogo velikih vaterpolista, kosarkasa, odbojkasa, fudbalera, rukometasa, ali ZUCKO JE IPAK SAMO JEDAN, JEDINSTVEN I NEPONOVLJIV!!!
lazar matić
- Otkud uopšte pahar u rukama takvih ljudi ? Zašto ste dali Čoviću i kompaniji priliku da skreću priču na sporedne teme i tako umanjuju njihov neuspeh i nipoštavaju naš uspeh. ZAŠTO ???
misa tumbas
ma nista strasno....jedan nas izbacio sa EP u fudbalu i nikom nista. I dalje je glavni na tribini..
ljubo
a zasto pise crvena zvezda da je osvojila kupa koraca a nije nego crvena zveda beograd/diva? crvena zvezda se nije takmicila 4 godine kako ona moze biti na trofeju, ove sto su ovo uradili objaviti imena javno i slike osuditi na 5 g, zatvorai zabraniti dozivotno dolazak na sportske dogadjaje, to kk partizan da sad zahteva ,isto bi trebalo uraditi i sa simonovicem i naviacima koji su pre 4 g. dotakli pehar i bbacili ga na parket, ja da sam naisao na ovu dvojicu i video sta rade ja bi se kao grobar potukao iako sam sam pokusao bih da sprecim ,a niko nije pokusao da spreci 10- budala koje su ukrale pehar i skrnavili ga u tom je razlika ja kao grobar ovo osudjujem i nije uradjeno u prisustvu vise osoba ,dok su bivsi clanovi uprave uradili su to da napakoste partizanu iz osvete verovatno ,a prostorija gde je ovo nedelo uradjeno ako su prostorije kluba moguce da bivsim clanovima kluba dozvoljen ulazak, kao npr. bivsim predsednicima drzava i dalje je dozvoljen .
ljubo
objavite moj odgovor ovom coveku
poskok
Zato što u poslovno tehničkom sporazumu između Zvezde i FMP stoji da svi trofeji Crvene Zvezde Beograd pripadaju Crvenoj Zvezdi. Nadam se da ti je sada jasno!!
Marko
A ono kada ste ukrali pehar Lovernju pa ga razbili.Da li je i to indentifikovano ili mislite da smo zaboravili.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.