Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Тринкијери: Војска уморна, али идемо у Ниш да бранимо Куп

Тренер Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да његова екипа на завршницу Купа Кораћа у Нишу иде са циљем да одбрани трофеј освојен прошле сезоне
ФОТО: И. Веселинов

Идемо у Ниш са циљем да одбранимо Куп. Имали смо врло тежак период. Војска је испражњена, уморна. Имамо и повреда и зато морамо бити изузетно мудри и пробати да имамо довољно снаге за све борбе које нас чекају. Морамо бити много паметни – рекао је Тринкијери новинарима пред пут у Ниш.

Црно-бели ће у петак од 19,30 часова у четврфиналу играју против чачанског Борца и почињу одбрану трофеја освојеног прошле године.

Било је супер. Прошле године је Куп био почетак једног новог живота. Сад је ситуација другачија. Сутра играмо против инстутиције, то је град кошарке, Кића, Обрадовић, Радмило... Борац би могао да игра АБА лигу без икаквих проблема. Биће изузетно тешко, велико поштовање. Играмо једну утакмицу, па ћемо видети – рекао је Тринкијери, који је упитан шта је за његову екипу важније, Куп или наставак сезоне:

Не бира се. Једина ствар коју можемо бирати је да будемо паметни. Играмо без Гордића који је јако важан играч, без Рединга. То значи да неки други млађи играчи морају да помогну, морају да се баце у арену, да се боре.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Sve ukazuje da Partizan treba da odustane od Kupa. Bez dva kljucna igraca i sa nerazumnim rasporedom moze da ugrozi Evrokup i ABA ligu.
Pigeon
Ma, bre, totalno. ali totalno nebitno takmicenje, plus nam "nasankali" ovaj nenormalan raspored, a izvorni fmp se bas sprema da nas "oculji" sa dodatnim pojacanjima...Ma, treba lagano da nas "iznenadi" Borac, pa da ostane vremena i za oporavak i za treninge, za ono najvaznije sto nas ocekuje. Jos samo da nas ne potruju...
srbijanac
E Zvezda je onda stvarno umorna kada se i Partizanovci zale na umor a manje utakmice igraju od Zvezdu a ja im nisam verovao...
Odakle li si ti sRBIJANAC
SRBIN IZ SRCA ŠUMADIJE KG Kako bi bilo dobro da se odmorite jedno 10 godina bliznakinje
zero @ srbijanac
Kad uporedis rostere vidis da CZ uvek ima bar 12 prvoklasnih, dok je kod Partizana taj broj negde oko 8 igraca.
Komedija
Od cega se umorili igraci KK partizan nis sns mts ?
Komedija drugi deo
Šta je projekat gasimo se polako , završavamo cirkus
Циган
Видиш да унапред измишља алиби за случај неуспеха.
Željko Pavlović
Odmor.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.