Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Звезда стотком у полуфинале, Крсташи одолевали десет минута

БКК Раднички најавио могуће изненађење, водио после првог квартала, али за више није имао снаге
ФОТО: Твитер/КК Црвена звезда
Црвена звезда – БКК Раднички 107:67 (25:28, 35:14, 24:13, 23:12)
Дворана: „Чаир”. Гледалаца: 4.500. Судије: Прпа, Нинковић и Чалић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Браун 3, Лазић 7, Берон 11, Јагодић-Куриџа 1, Оџо 2, Пантер 23, Давидовац 13, Добрић 9, Гист 11, Џенкинс 4, Симанић 7, Штимац 16.
БКК РАДНИЧКИ: Ваљаревић 16, Дунђерски 14, Перовић 4, Лучић 8, Петровић 5, Лазовић 2, Чепић 6, Пешић 4, Караџић 3, Николић 2, Павловић 3, Арсеновић.

 

Силно мотивисани момци са Црвеног крста сјајно су почели меч против освајача АБА лиге и шампиона Србије, имали су двоцифрену предност већ после три и по минута и тројке Дунђерског (16:6).

Водили су Крсташи и са 21:9, довољно да момци у црвено-белом схвате да морају да се уозбиље. У наставку сусрета квалитет је дошао до изражаја.

Звезда је већ до краја првог квартала пришла на пристојних три поена минуса (28:25), почетком другог је и повела (29:28). Тада је већ многима било јасно да од сензације неће бити ништа.

Кад је у 15. минуту Добрић погодио тројку, црвено-бели су по први пут имали сдвоцифрену предност (45:35), до полувремена отишли су и на „плус 18” (60:42).

У другом полувремену, Раднички је лимитиран на укупно 25 поена, па је Звезда додатнио подигла разлику.

Семафор финалног турнира Купа Радивоја Кораћа
Четвртфинале:
Црвена звезда – БКК Раднички 107:67 (25:28, 35:14, 24:13, 23:12)
19,30: Мега Бемакс – Слобода
Петак:
17,00: ФМП – Динамик
19,30: Партизан – Борац
Полуфинале (субота):
17,00: Црвена звезда – Мега Бемакс/Слобода
19,30: ФМП – Динамик/Партизан – Борац
Финале (недеља у 21 час)
Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Ipak je Covic znacajan za nas svakodnevni zivot. Eto zahvaljujuci njemu poceo sam da se krstim.
Jeremija
Namešten žreb kao i svake godine
naslovnica
Pa, nije li vas sramota da pisete o nekakvom sjaju?
Apis
Novinaru, mani se zapadni termina kada pišete sportske izvještaje, otkud termini, krstaši, jorganđije slijepi miševi, lale, ......
Mosquito
Cim su krstasi napravili razliku krenule su licne greske, tako da nece biti saopstenja.
Pera Detlic @ Mosquito
Pisao bi Covic Saopstenje, ali IDEA iz Zagreba ne dozvoljava. Moze samo priopcenje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.