Авдаловић: Имамо шансе против Звезде у полуфиналу Купа

Мега је победила Слободу у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа и за улаз у финале играће против Црвене звезде
ФОТО: И. Веселинов

Помоћни тренер кошаркашког клуба Мега Вуле Авдаловић рекао је да сматра да та екипа има шансе против Црвене звезде у полуфиналу Купа ако игра добро као и до сад, посебно у одбрани.

- Мислим да смо у другом полувремену кренули јако добро. Пре свега бих похвалио Андрију Марјановића који је унео преокрет у нашу игру и Николу Танасковића. То су два играча која не играју превише у АБА лиги, али су се овде одлично показали и унели агресивност у одбрани - рекао је Авдаловић после утакмице са Слободом у Нишу

Мега је победила Слободу у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа и за улаз у финале играће против Црвене звезде.

Андрија Миловановић, додао је Aвдаловић, дао је само два поена по статистици, али био је кључни играч да Мега добије утакмицу против Слободе.

- Марка Симоновића нисам посебно поменуо јер он игра феноменално целу сезону. Направио је низ сјајних игара и најбољи је играч Меге ове године - истакао је Авдаловић.

Играч Меге Андрија Марјановић рекао је након утакмице да је његов тим у другом полувремену показао шта може и уме и преокренуо меч.

Тренер Слободе Владимир Лучић казао је да његова екипа имала два потпуно различита полувремена.

- Ушли смо мотивисано у меч и прво полувреме смо одиграли фантастично. Оно чега смо се прибојавали десило се у другом полувремену. Екипа Меге је доста физички јача,  агресивније су почели да играју одбрану, а ми смо стали са неким организованим нападима што је резултирало са овом разликом од девет поена - рекао је Лучић.

Он је додао да је сигуран да се нису обрукали и да су три четвртине меча били егал са противником.

- Ово четвртфинале је велики мотив за играче, мада мислим да ми имамо сасвим солидну позицију и уколико победимо утакмице које имамо код куће, наш пласман у АБ-а лигу неће битик проблем - изјавио је Лучић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Imate.
MEGADEATH
Mrš Mega iz Srbije za sva vremena zajedno sa crnogorskim aktivistom. Imate milovu montenegro državu pa tamo igrajte. Isti ste samo vas granica dijeli. Kada Mega nestane počeće da se rađaju novi centri košarkaški u Srbiji.Prvo Niš i Novi Sad pa svi ostali.Više stranaca Mega ima nego bilo koji SRpski klub.Najveće zlo Srbijanske košarke je montenegro mega.
@ megadeath
Sa Megom da ode i FMP.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.