Тринкијери: Борац је играо боље него ми, све смо наопако направили, мораће да дође Леброн

Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је после победе на Борцем да је очекивао још тежу утакмицу јер је знао у ком је стању његова "војска" и колико су су се трудили у задњих месец дана
ФОТО: Бета

"Борац је врло озбиљна екипа. Играли су боље него ми. На крају смо добили, али је то само резултат ништа друго. Спасили смо се. Све смо наопако направили. Нисам задовољан, али нема времена. Морамо да идемо даље", изјавио је Тринкијери на конференцији за медије.

Он је истакао да Партизан у суботу игра тешку утакмицу и да мора наћи енергију за ту утакмицу.

"Мораће Леброн доћи само за утакмицу. Бирчевић је сад ишао на снимање. Не знам, сумњам да ће доћи", рекао је Тринкијери.

Играч Партизана Никола Јанковић рекао је да су их играчи Борца "добро намучили" и да се ради о квалитетној екипи која је одрадила добар посао.

"Сутра против ФМП-а неће нам бити нимало лако. ФМП је јако незгодна екипа, добили су два појачања и то им је "ветар у леђа". Мислим да ће енергија сутра пресудити. Играли смо и ми и они данас тако да смо подједнако уморни", изјавио је Јанковић.

Тренер Борца Марко Мариновић рекао је не може бити задовољан јер трећу годину заредом Борац губи меч у четвртини финала.

"Ми једноставно нисмо у ситуацији да можемо да играмо на оволико фронтова. За нас је ово било превелико оптерећење. Екипе Партизана и Звезде имају најмање по 18 играча на располагању, а ми највише по 10, осам. Не тражим алиби, али је много тешко, јер имамо густ распоред и имамо малтене исти број утакмица као Партизан и Звезда", навео је Мариновић.

Играч Борца Никола Кочовић истакао је на конференцији за медије да је Партизан у овом тренутку квалитетнија екипа и пре свега физички јача.

"На крају смо имали пад концентрације, нисмо користили фаулове најбоље што смо могли. Све у свему можемо да будемо задовољни овом утакмицом" подвукао је Кочовић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.