Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Берон о фаулу: То што се Пејџ смејао после тога говори све

То не свираш у тим тренуцима, био је физички дуел и заиста је чудно да су то свирали – каже бек црвено-белих
ФОТО: В. Марковић

Били Берон се у анализи меча финала Купа са Партизаном (84:85) највише бавио финишом регуларног дела меча.

- Промашили смо неке шутеве, они су их дали, а судије су често свирале прекршаје... Код оног прекршаја у нападу само сам рекао вау, Пејџ се смејао после тога. То је било баш тешко. То не свираш у тим тренуцима, био је физички дуел и заиста је чудно да су то свирали... То што се Пејџ смејао после тога говори све – рекао је бек Црвене звезде.

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mido
Beron je jedan obican luzer.Kad je tako posten zasto nije onomad kad je napravio cetiri koraka nesto izustio ?Nije jer mu je postenje strano.
Žilber
Nema potrebe za tolikim tenzijama. Realno, sreća nas je pogledala. Nema veze sa sudijskim odlukama. Beron pali atmosferu na derbijima više nego drugi igrači, očigledno. Kao da ga plaća jedna poznata organizacija u Srbiji :)))) Mi smo institucija, Trinkijeri je čovek za velika dela, ali tim treba srediti. Pre svega nemamo centra. Janković mi je totalno neartikulisan, a i bez energije. Novici treba reći hvala i da ga pamtimo po dobrom. Jako mnogo solira, pa ni Divac to nekad nije radio. Svaki napad kad krene ka košu leđima ja strepim, umesto da se nadam. Lako je Kuridzu dobiti. Bekovi su mnogo bolji nego ranije. Pejdž je pravi, Jareta treba još stvarati, balav je još. Gordić je igrački skroz sazreo i mnogo je nedostajao. Izvrstan potencijal, ali ne skoncentrisan uvek i onda ga treba disciplinovati. Nadam se učešću u El, a onda dovesti još dva ozbiljna pojačanja. Napred Partizan!
Nash
Strucnjak, aj nasmej se malo i ti i ne kaki. Odlicno guramo.
Fery
To što je on pobegao u svlačionicu - govori sve!
MILOSSAN
najbolji komentar
Neko
Dade izjavu Bily4step
Mnogo dobar grobar
Evo i ja u dve reči o čoveku koji je pre 8 meseci igrao Užičko kolo: "Ciganska posla"!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.