Давидовац: Неверица и туга се само смењују

Спорт је сачињен од лепих и тешких тренутака, колико год било тешко, на нама је да пронађемо начин да креирамо лепе, истиче ас црвено-белих
ФОТО: И. Веселинов

Ролеркостер емоција који је доживео у Нишу, Дејана Давидовца и даље не пушта. Кратак предах и одлазак у родни Зрењанин нису много помогли.

Колико год се трудио да све потисне, слике са завршног турнира Купа враћале су му се пред очи.

Осећај је и даље исти, неверица и туга се само смењују. Глава никако да се охлади – искрено је рекао Давидовац, дубоко уздахнуо, а онда додао.

Али, проћи ће. Мора. Идеш даље. Нема друге. Сада смо имали и мало дужу паузу, па је било и више времена за размишљање. Међутим, уверен сам да ће се и то брзо средити. Већ у петак играмо против ЦСКА, треба мислити о томе и како подићи квалитет игре.

Црвена звезда је управо после тројке Давидовца, на 30 секунди пре краја, имала Жућкову левицу у рукама.

Побегла је на 76:70 и већ могла да осети сласт победе. Али, онда су кола кренула низбрдо и све што може да крене наопако, кренуло је наопако. Како сам каже, тих 30 секунди све време је прогањало аса црвено-белих.

Много тога се догодило и условило епилог. Али када год враћам филм, увек се вратим на тих шест разлике. Изгубили смо нешто што је много теже изгубити него добити. Било је ту свега, ипак била је то тачка прелома. Не могу никако да се помирим са тим...

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Hvala Šakoti što te ostavio na klupi u dobrom delu produžetka. trebao si do sada biti veliki igrač, vođa svog tima i reprezentacije. Imaš sve, talenat, fizikalije, ličnost...ali, nemaš klub koji ti veruje.
zero @ D. Lo
Davidovac velike partije pruza samo protiv Partizana.
gropn III
neverica i tuga ... na suprotnoj strani, srce šampiona, ishod se unapred zna
moma52
Šta si ti gledao ? Pejdž je bio ispred Pantera (bolje pozicioniran),licem okrenut ka Panteru,a leđima ka igraču koji je ubacivao loptu u igru. Toliko neobjektivnosti i nerealnosti da sumnjam da si stari delija.
gropn III
Imaš ulepšanu sliku Punterovog faula u čuvenih poslednjih 30 sekundi ! mi navijači Partizana imamo sledeće vidjenje po vama spornog detalja! odbrambeni igrač ima pravo da jačom odbranom na više sekundi obgrli igrača da ne bi igrač koga čuva primio loptu, što ne znači da može i da ga jaše ! prilikom čuvanja treba i da popusti sa pritiskom i da spusti ruke u nekom periodu ! inače bi košarka bez ovih osnovnoh radnji bila balet gde nema dodira, sem petinga u svlačionici ! što se igrača koji prima loptu tiče može da se zagradi laktovima u pogodnom položaju i na pritisak vidno ili iscenirano pokaže da je pod faulom ! Punter je uradi kontra faul, jer se okrenuo i svukao ruke Pejdža sa sebe ! to nije dozvoljeno inače bi se Punter nalazio u NFL ligi kao sejfi, dok bi Beron bio verovatno raningbek zbog čuvene lopte pod mišku i "napalih se, idem na pijac" ! i jedno dozvolićeš lično pitanje što ne bi promenio nik u "Nevera deo" da ispoštuješ novog Bodirogu Davidovca, jer za sada imaš samo tugu?
Прикажи још одговора
Cika Mare
Ko drugom jamu kopa, sam u New Orleans

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.