Почетна / Кошарка / НБА лига

Клиперси уписали седму победу у низу и изједначили се са Лејкерсима (ВИДЕО)

Клиперсе је до победе водио Кавај Ленард са 34 поена, девет скокова и осам асистенција. Серж Ибака је за победнички тим додао 17 поена, Реџи Џексон 14, а Пол Џорџ 11 поена
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса уписали су седму узастопну победу у НБА лиги, пошто су прошле ноћи на свом терену победили Оклахому са 108:100.

Клиперсе је до победе водио Кавај Ленард са 34 поена, девет скокова и осам асистенција. Серж Ибака је за победнички тим додао 17 поена, Реџи Џексон 14, а Пол Џорџ 11 поена.

У пораженом тиму најбољи је био Шеј Гилџрис Александер са 23 поена, док је Алексеј Покушевски за 17 минута на терену уписао два поена, четири скока и по једну украдену лопту и блокаду.

Клиперси су се овом победом изједначили са Лос Анђелес Лејкерсима пошто сада имају 13 поеба и четири пораза. На другој страни, Оклахома је везала и трећи пораз у низу, а пети у последњих шест утакмица и сада има скор 6/9.

Јанис Адетокунбо је имао 27 поена, 14 скокова и осам асистенција и Милвоки је на свом терену победу Атланту са 129:115 и тако прекинуо низ од два пораза.

Адетокунба су најбоље пратили Боби Портис са 21 и Крис Мидлтон са 19 поена.

У редовима Атланте истакао се Деандре Хантер са 33 поена, што је његов рекорд каријере, док је Џон Колинс убацио три поена мање.

Кошаркаши Бостона забележили су први тријумф после три пораза, пошто су славили против Кливленда са убедљивих 141:103.

Бостон је до победе водио Џејлен Браун, који је на терену провео само 19 минута и који је у трећој четвртини постигао 20 од своја 33 поена. Кемба Вокер је додао 21 поен, Карсен Едвардс 18, а Данијел Тајс 17 поена.

У пораженом тиму најбољи је био Колин Секстон са 13 поена.

Кошаркаши Сан Антонија су победили Вашингтон са 121:101, предвођени Петијем Милсом који је уписао 21 поен, док је Шарлот у неизвесној завршници био бољи од Орланда са 107:104 поенима Гордона Хејварда 0,7 секунди пре краја.

Управо је Хејворд био најефикаснији у тиму Шарлота са 39 поена, док Орланду није био довољан дабл-дабл Николе Вучевића који је уписао 22 поена и 13 скокова.

Вучевић је на овом мечу прешао границу од 10.000 поена у НБА лиги.

Кошаркаши Портланда су били бољи од Њујорка са 116:113 уз 37 поена Демијана Лиларда, док је Торонто био бољи од Индијане са 107:102.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.