Почетна / Кошарка / НБА лига

Вашингтон победио Денвер, дабл-дабл Јокића, солидна рола Марјановића у поразу Даласа (ВИДЕО)

Денвер сада има 17 победа и 15 пораза, док Вашингтон има скор 12/18
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Вашингтона победили су прошле ноћи у гостима екипу Денвера са 112:110, а победе у НБА лиги уписали су и Филаделфија, Бруклин и Њујорк.

Вашингтон је до победе водио Бредли Бил са 33 поена, Руи Хашимура је додао 20, док је Расел Вестбрук постигао 16 поена, уз десет скокова и исто толико асистенција.

У редовима Нагетса најефикаснији је био Џамал Мареј са 34 поена, док је Никола Јокић за 38 минута на терену уписао 24 поена, 11 скокова и три асистенције. Факундо Кампацо је могао да буде херој Денвера, али је промашио тројку за победу уз звук сирене.

Денвер сада има 17 победа и 15 пораза, док Вашингтон има скор 12/18.

 

Кошаркаши Филаделфије победили су на свом терену Далас са 111:97.

Најбољи у редовима победничког тима били су Џоел Ембид са 23 поена и девет скокова и Бен Симонс и Сет Кари са по 15 убачених поена.

У екипи Даласа, Лука Дончић је постигао 19 поена, Џош Ричардсон 13, а Тим Хардавеј Џуниор 12 поена. Српски центар Бобан Марјановић на терену је провео 17 минута и за то време је уписао седам поена и 12 скокова.

Филаделфија је прва на Истоку са 22 победе и 11 пораза, док је Далас десети на Западу са скором 15/16.

 

Кошаркаши Бруклина везали су и осми узастопни тријумф пошто су прошле ноћи на свом терену славили против Орланда са 129:92.

Кајри Ирвинг је за победнички тим убацио 27 поена, уз девет асистенција, док је Џејмс Харден постигао 20 поена уз девет скокова и седам асистенција. Орланду није помогла ни добра партија Николе Вучевића који је меч завршио са 28 поена и 12 скокова.

Њујорк је победио Сакраменто са убедљивих 140:121 и тако уписао пету победу у последњих седам утакмица.

Никсе је до победе водио Имануел Квикли са 25 поена, поен мање убацио је Алекс Брукс, док је Џулијус Рендл забележио 21 поен и 14 скокова.

У редовима Сакрамента, који су изгубили и девети меч у низу, најбољи су били Деарон Фокс са 29 и Харисон Барнс са 22 поена. Српски кошаркаш Немања Бјелица није играо.

Кошаркаши Мемфиса су на свом терену победили Лос Анђелес Клиперсе са 122:94, предвођени Тајусом Џоунсом који је постигао 20 поена, док је Милвоки везао четврту узастопну победу пошто је био бољи од Њу Орлеанса са 129:125.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.