Почетна / Кошарка / НБА лига

Дабл-дабл Јокића у победи Денвера, Лилард срушио Кингсе (ВИДЕО)

Најефикаснији у победничком тиму били су Мајкл Портер и Џамал Мареј са 24, односно 23 постигнута поена, док је српски центар Никола Јокић меч завршио са 20 поена, 12 скокова и осам асистенција
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Денвера победили су прошле ноћи у гостима екипу Индијане са 113:103 и тако уписали четврти узастопни тријумф у НБА лиги.

Најефикаснији у победничком тиму били су Мајкл Портер и Џамал Мареј са 24, односно 23 постигнута поена, док је српски центар Никола Јокић меч завршио са 20 поена, 12 скокова и осам асистенција.

У редовима Индијане најбољи су били Мајлс Тарнер са 22 поена и 12 скокова и Даг Мекдермот који је убацио два поена мање.

Денвер сада има 21 победу и 15 пораза и шести је на табели Западне конференције, док је Индијана десета на Истоку са скором 16/19.

 

Кошаркаши Портланда победили су Сакраменто са 123:119, предвођени Демијаном Лилардом који је постигао 44 поена.

Енес Картер је, у трећој узастопној а укупно 21. победи у сезони Портланда, додао 22 поена и 21 скок, док је Кармело Ентони уписао 16 поена.

У екипи Кингса најефикаснији је био Деарон Фокс са 32 поена, уз 12 асистенција и осам скокова, Бади Хилд је додао 21 поен, а добру партију уписао је и Немања Бјелица који је за 27 минута на терену постигао 12 поена, уз девет скокова.

Кошаркаши Вашингтона су славили против Лос Анђелес Клиперса са 119:117 и уписали осму победу у последњих 11 мечева.

Најефикаснији у победничком тиму био је Бредли Бил са 33 поена, Расел Вестбрук је додао 27 поена, 11 асистенција и девет скокова, док је на другој страни најбољи био Кавај Ленард са 22 поена.

Четврту победу у низу уписао је Бостон који је прошле ноћи био бољи од Торонта са 132:125. Џејсон Тејтум је предводио Бостон са 27 поена и 12 скокова, Џејлен Браун је додао 21 поен, а Кемба Вокер 15.

Џру Холидеј је две секунде пре краја меча донео победу Милвокију против Мемфиса са 112:111, Њујорк је славио против Детроита са 114:104, уз 27 поена и 16 скокова Џулијуса Рендла, док је Финикс био убедљив против Голден Стејта са 120:98 и као други тим Запада улази у Ол-стар викенд.

Кошаркаши Мајамија су уз 29 поена и девет асистенција Џимија Батлера славили против Њу Орлеанса са 103:93, док је Гилџес Александер са 33 поена предводио Оклахому до победе против Сан Антонија са 107:102.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.