Почетна / Кошарка / НБА лига

Богдановић поново сјајан, пораз Атланте (ВИДЕО)

Богдан је био најефикаснији у пораженом тиму са 28 поена, а уписао је и седам асистенција, шест скокова и једну украдену лопту за 38 минута проведених на терену
ФОТО: ЕПА/Ерик С. Лесер

Кошаркаши Атланте изгубили су прошле ноћи на свом терену од Милвокија са 120:109 у НБА лиги, и поред још једне добре партије српског репрезентативца Богдана Богдановића.

Богдановић је био најефикаснији у пораженом тиму са 28 поена, а уписао је и седам асистенција, шест скокова и једну украдену лопту за 38 минута проведених на терену.

Он, међутим, није имао довољну помоћ саиграча. Тре Јанг се вратио на терен после две пропуштене утакмице и постигао је 15 поена, али је погодио само три од 17 шутева из игре.

На другој страни, у тим Милвокија се после шест утакмица вратио Јанис Адетокунбо. Он је одиграо 25 минута и за то време је постигао 15 поена (7/12 шут из игре), уз пет скокова, две асистенције, три украдене лопте и једну блокаду.

Адетокунбо није морао да носи превише терета на овој утакмици пошто су још шесторица играча Милвокија имала двоцифрен учинак, а предводио их је Џру Холидеј са 23 поена.

Милвоки је трећи на табели Источне конференције са 35 победа и 20 пораза, док је Атланта пета са скором 30/26.

 

 

Кошаркаши Голден Стејта уписали су четврту победу у низу пошто су у гостима били бољи од Кливленда са 119:101 предвођени Стефом Каријем који је на деветом узастопном мечу постигао више од 30 поена.

Кари је на крају убацио 33 поена, Ендру Вигинс је додао 23, док је Хуан Тоскано-Андерсон постигао три поена мање за победнички тим. У екипи Кливленда најбољи је био Колин Секстон са 30 постигнутих поена.

Бостон је у гостима победио Лос Анђелес Лејкерсе са 121:113 и тако стигао до петог узастопног тријумфа.

Најзаслужнији за то био је Џејлен Браун који је постигао 40 поена, уз само три промашена шута из игре. У редовима Лејкерса најбољи је био Тејлен Хортон Такер са 19 поена, док је Марк Гасол убацио поен мање.

Кошаркаши Финикса су на свом терену славили против Сакрамента са 122:114.

Финикс, који на свом терену није изгубио скоро месец дана, до победе су водили Деандре Ајтон са 26 и Девин Букер са 23 поена. На другој страни, у деветом узастопном поразу Кингса најбољи су били Деарон Фокс са 27 и Бади Хилд са 24 поена.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.