Почетна / Кошарка / НБА лига

Дурент тражио смену Стива Неша

Један од најбољих играча данашњице није задовољан сарадњом са Нешом и генералним менаџером Шоном Марксом, тако да је свој останак условио њиховим одласком, јављају амерички медији
ФОТО: ЕПА/Питер Фоли

Кошаркаш Бруклин Нетса Кевин Дурент захтевао је од власника тима Џоа Цаија да отпусти тренера Стива Неша, пренео је новинар Атлетика и један од најбољих НБА инсајдера Шемс Чаранија.

Амерички кошаркаш и газда Бруклина састали су се у Лондону, а Дурент је поручио да ће остати у Нетсима само ако тамо више не буду тренер Стив Неш и генерални менаџер Шон Маркс.

Дурент је наводно истакао да су поменута двојица крива за лоше стање у екипи и не жели више да сарађује са њима.

Бивши кошаркаш Оклахоме и Голден Стејта и двоструки НБА шампион пре месец дана захтевао је трејд, а у ред за њега стале су три екипе - Мајами, Бостон и Торонто.

Дурент је у Бруклин дошао 2019, а у Нетсима је био део велике тројке са Џејмсом Харденом и Кајријем Ирвингом, али њих тројица никад нису достигли тимску хемију и испунили очекивања франшизе.

Харден је у екипу Нетса стигао 2021, али је одиграо једну сезону пре него што је трејдован у Филаделфију. Иначе је Ирвинг објавио да ће и наредне сезоне носити дрес Бруклина.

Прошле сезоне је Дурент на 55 мечева бележио 29,9 поена, али су Нетси испали у првој рунди доигравања од Бостона.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.