Почетна / Кошарка / НБА лига

Победе Сан Антонија, Минесоте и Торонта

Кошаркаши Сан Антонија победили су у ноћи између среде и четвртка на свом паркету Далас са 88:83, док је Минесота савладала Атланту са 99:95, а Торонто је са 103:99 био бољи од Кливленда у утакмицама НБА лиге.
ФОТО: АП

Сан Антонио је у прилично изједначеном окршају савладао Далас, а најистакнутији био је Каваи Ленард са 26 поена, осам скокова и пет асистенција, док је Ламаркус Олдриџ додао 16. Српски кошаркаш Бобан Марјановић за овај меч није био у саставу Сан Антонија.

У екипи Даласа истакао се Весли Метјуз са 15 поена, а Дирк Новицки остварио је дабл-дабл са 13 поена и 14 скокова.

Сан Антонију је ово била 12 победа, а уз то има три пораза, док Далас има скор од девет тријумфа и седам пораза.

Минесота, у чијем саставу због повреде није било Немање Бјелице, се намучила пред својом публиком против Атланте. Најзаслужнији за победу био је Зек Лавин са 18 поена, а Ендрју Вигинс додао је 15.

Атланту је предводио Пол Милсап са „дабл-дабл” учинком од 22 поена и 10 скокова, а Џеф Тиг је такође постигао 22 поена, међутим имао је по пет скокова и асистенција.

Минесота има скор од седам тријумфа и осам пораза, наспрам 10 победа и седам пораза Атланте.

Торонто је на свом паркету био бољи од Кливленда и нанео им четврти пораз.

Торонто је до тријумфа предводио Кајл Лори са 27 поена, док је Демаркус Дерозан додао 20.

У екипи Кливелнда најефикаснији био је Леброн Џејмс са 24 поена, док је три мање додао Кевин Лав.

Резултати:

Шарлот – Вашингтон 101:87

Орландо – Њујорк 100:91

Бостон – Филаделфија 84:80

Детроит – Мајами 104:81

Торонто – Кливленд 103:99

Хјустон – Мемфис 93:102

Милвоки – Сакраменто 118:129

Минесота – Атланта 99:95

Оклахома – Бруклин 110:99

Сан Антонио – Далас 88:83

Финикс – Њу Орлеанс 114:120

ЛА Клиперс – Јута 91:102

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.