Почетна / Кошарка / НБА лига

Огњен Јарамаз: Свиђа ми се НБА свет

Огњен Јарамаз, златни млади репрезентативац и момак који се нашао на ширем списку селектора Александра Ђорђевића, доживео је тренутак о којем сви играчи сањају. Драфтован је од стране Њујорка!
ФОТО: Н. Неговановић

Млади плејмејкер Меге, момак који ће 1. септембра напунити 22 године, за Журнал је послао поруку и Сједињених Америчких Држава:

- Презадовољан сам учињеним у протеклих десет дана. Када то кажем, мислим на камп у Тревизу, потом и одлазак у САД и рад са НБА клубовима. У кратком периоду од седам дана тренирао сам са пет различитих клубова. Путовао сам доста, променио више градова, тако да се све то било веома напорно. Упркос томе, читав процес тренирања и усавршавања чинио ме је веома узбуђеним. Упознао сам много нових људи, видео нова места, стекао једно огромно искуство боравећи тамо. Видео сам укратко како НБА свет функционише и могу да кажем да ми се веома допало све то. Као награда за напоран рад у САД стигао је и тај одабир на драфту као 58. пика од стране Њујорка.

Како ће се овај драфт одразити на ближу будућност хитроногог бека, остаје да се види. Мада, наговештаји постоје:

- Даљи планови још нису дефинитивни, тако да не бих ништа говорио. Знаће се доста тога у наредних неколико дана.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dovla
Pa ovaj nije otisao u NBA,vec je draftovan samo.I Luka Mitrovic je bio 59 pik,pa vidim igra tamo.Trcite kao svinje pred rudu sa komentarima.
Mile
Nekad ni najbolji igrači iz Evrope nisu mogli u NBA ili jedva nekako da se ubace ,a sada svaka šuša ide ,pa kao nešto su bitni,cirkus...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.