Почетна / Кошарка / НБА лига

ДЕНВЕР ЧУВА СВОЈЕ БЛАГО: Мајкл Мелоун, тренер Нагетса, стигао у Србију како би посетио Николу Јокића

Како се показује пажња према нечему, односно некоме, теби вредном? Како то раде озбиљни људи, запослени у озбиљној организацији која се налази у склопу озбиљног такмичења?
ФОТО: Лична архива

Купује се авионска карта - бизнис класа, наравно – пакују се кофери, лети се од Денвера, преко Минхена, до Београда, онда се седа у аутомобил и вози се још два сата до Сомбора. Тако је то бар урадио Мајкл Мелоун, шеф стручног штаба Денвера, који је у друштву Фелипеа Ајхенбергера, кондиционог тренера Нагетса, стигао у Србију без значајнијег циља. Само да би показао знак пажње, разговарао и још боље упознао Николу Јокића. Најталентованијег и најбољег играча његове екипе, момка од којег зависи будућност клуба из Колорада.

Немања Јокић, старији брат нашег младог аса, сачекао је тандем из Денвера на аеродрому “Никола Тесла” чиме је и могућност дужег разговора са Мелоуном била смањена. Тренер који је током минуле сезоне неколико пута “куповао” српску јавност слаткоречившћу на рачун Јокићевих навијача и показујући да учи језик његовог најбољег играча, кратко је поручио:

- Дошао сам да бих поздравио Николу и видео како је – истакао је харизматични тренер Денвера, додавши уз осмех да није дошао у контролу Јокићевог летњег програма.

- Ту сам само да бисмо се видели.

Недавно је на интернету освануо снимак из Сомбора на којем се види Никола како под командном палицом Стива Хеса, кондиционог тренера Денвера, ради по плану Нагетса. Сада стиже и Ајхенбергер, док је Мелоун ту као највећи ауторитет.

Све је то потврда онога што су причали сви у Денверу, почевши од генералног менаџера па до тренера – најважније је да Јокић наредну сезону дочека још јачи. Јер, плеј-оф сада већ постаје обавеза.

- Шта је наш план са Николом? Желимо да наредне сезоне постане најбољи могући играч за Денвер – додао је Мелоун.

Дакле, наредно питање се већ постављало – играње Николе за репрезентацију Србије на Европском првенству у Истанбулу. Ипак, остаћемо без Мелоуновог става по том питању, пошто је на позив Немање Јокића кренуо ка усијаном паркингу аеродрома Никола Тесла. Потом и ка Сомбору одакле му је пре две године, у Денвер, послато највеће благо. 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan
Ipak ga je slava udarila u glavu,izdrzao je i duze nego sto se ocekivalo.Bio je u fazonu moja reprezentacija a sad kao da je sav od zlata.Svim nasim igracima ce zabraniti da igraju za reprezentaciju,drugi ce svi biti kompletni i tako nikako da budemo ono sto jesmo.
Партизан
Били су у Суботици на коњичким тркама, Никола са браћом и Мелоун.. Феноменални. Хвала Јокара на присуству, свака част.
aha
druze, kontam sta hoces da kazes, ali ovde je bilo bukvalno 1 dete, na citavom hipodromu u tom trenutku bukvalno 5 ljudi, ali.... ne treba da stoji satima, ali mora da se pomiri sa tim da je poznat, da ga deca vole, da ovi malo stariji ustaju zbog njega da gledaju tekme... bilo je i bice mnogo vecih zvezda od njega..
E moj ti
Pa po tebi on treba uvek da je raspolozen da satim stoji i slika se sa svakim. Mozda je zurio. I on je covek.
Прикажи још одговора
Laza
Što ga nije posetio prošlog leta?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.