Почетна / Кошарка / НБА лига

Хјустон победио Голден Стејт, Бјелица и Теодосић по осам поена

Кошаркаши Хјустона победили су ноћас Голден Стејт са 116:108 и прекинули низ Вориорса од 14 победа на гостујућим теренима у НБА лиги
ФОТО: Бета/АП

Крис Пол предводио је Рокетсе са 33 поена, 11 скокова, седам асистенција и три блокаде, а добру партију приказао је и Џејмс Харден, који је постигао 22 поена уз осам асистенција. Клинт Капела додао је 18 поена, пет скокова и четири блокаде.

Актуелни шампион Голден Стејт изгубио је на гостовању први пут од 22. новембра, а пре овог пораза, везао је седам победа у Хјустону.

Најефикаснији у екипи Голден Стејта био је Кевин Дурент са 26 поена, седам скокова и пет асистенција, Дрејмонд Грин постигао је 21 поен, уз седам скокова и шест асистенција, а Стефoн Кари 19 поена уз осам асистенција.

Минесота је победила Торонто са 115:109 и прекинула низ од два пораза. Ендру Вигинс постигао је 29 поена за Минесоту, а Карл Ентони Таунс 22 поена, све у другом полувремену.

Српски кошаркаш Немања Бјелица играо је 26 минута и постигао је осам поена, уз шест скокова и две украдене лопте. Торонто је предводио Кајл Лори са 40 поена.

Јута је победила Лос Анђелес Клиперсе са 125:123 и прекинула њихов низ од шест победа. Донован Мичел био је најефикаснији у победничком тиму са 23 поена, Џо Инглс постигао је 21 поен, а Дерик Фејворс 14 поена и 12 скокова.

Лу Вилијамс био је најефикаснији у екипи из Лос Анђелеса са 31 поеном, 10 украдених лопти и седам асистенција. Блејк Грифин додао је 25 поена и осам скокова.

Српски кошаркаш Милош Теодосић играо је 31 минут, постигао је осам поена, уз два скока и четири асистенције.

Оклахома је победила Кливленд са 148:124 и остварила четврту узастопну победу. Пол Џорџ предводио је Тандер са 38 поена и седам скокова, Кармело Ентони постигао је 29 поена и 10 скокова, Стивен Адамс 25 поена и 10 скокова, а Расел Вестбрук 29 поена, 20 асистенција и девет скокова.

Кливленд је изгубио 10. пут у последњих 14 утакмица. У центру пажње био је Леброн Џејмс који је покушавао да дође до 30.000 поена у каријери, али му је за то достигнуће недостајало седам, пошто је утакмицу завршио са 18 поена. Наредну прилику имаће против Сан Антонија у уторак.

Најефикаснији у екипи Кливленда био је Ајзеа Томас са 24 поена, док је Џе Краудер додао 17.

Филаделфија је победила Милвоки са 116:94 и остварила седму победу у последњих осам утакмица. Џоел Ембид предводио је екипу до победе са 29 поена и девет скокова, док је Бен Симонс постигао 16 поена, уз осам скокова и девет асистенција.

Крис Мидлтон остварио је "трипл дабл" учинак у екипи Милвокија са 23 поена, 14 скокова и 10 асистенција.

Њу Ореланс је победио Мемфис са 111:104, а Чикаго је победио Атланту са 113:97 и остварио четврти тријумф у последњих пет утакмица. Портланд је победио Далас са 117:108, док је Мајами био бољи од Шарлота са 106:105.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.