Почетна / Кошарка / НБА лига

Индијана прекинула низ Сан Антонија, пораз Бостона, Срби одмарали

Кошаркаши Индијане победили су Сан Антонио са 94:86 и прекинули низ Спaрса од 14 победа на домаћем терену у НБА лиги
ФОТО: Бета/АП

Најефикаснији у екипи Индијане био је Виктор Оладипо са 19 поена, Дерен Колисон постигао је 15 поена, а Тадеус Јанг 14 поена уз седам скокова.

Сан Антонио је трећи пут ове сезоне изгубио на свом терену, а први пут од 10. новембра и утакмице са Милвокијем.

Пау Гасол био је најефикаснији у екипи Сан Антонија са 14 поена, девет скокова и четири асистенције, а Тони Паркер постигао је 12 поена.

Ламаркус Олдриџ остварио је "дабл дабл" учинак од 10 поена и 10 скокова, а Кајл Андерсон додао је 10 поена и осам скокова. У тиму није било повређених Мануа Ђинобилија, Рудија Геја и Каваја Леонарда.

Орландо је победио Бостон са 103:95 и остварио трећ тријумф у последњих 20 утакмица. Елфирд Пејтон предводио је Меџик са 22 поена, Еван Фурније постигао је 19, а Арон Гордон 11 поена и 13 скокова. Орландо је прекинуо низ од 14 пораза у Бостону.

У екипи Бостона најефикаснији је био Кајри Ирвинг са 40 поена, седам скокова и пет асистенција.

Лос Анђелес Лејкерси победили су Њујорк са 127:107 и остварили шесту победу у последњих осам утакмица. Лејкерсе су предводили Џордан Кларксон са 29 поена и 10 асистенција и Џулијус Рендл са 27 поена и 12 скокова.

У екипи из Њујорка, која је изгубила 12. пут у последњих 16 утакмица, по 17 поена постигли су Кристапс Порзингис, Тим Хардавеј млађи и Мајкл Бизли.

Бруклин је победио Детроит са 101:100 кошем Спенсера Динвидија 0,9 секунди пре краја утакмице. Динвиди је меч завршио са 22 поена, Ронде Холис Џеферсон постигао је 21 поен, а Демар Керол 16 поена и пет скокова.

У екипи Детроита, која је претрпела пети узастопни пораз, Тобајас Херис био је најефикаснији са 20 поена, седам скокова и пет асистенција. Српски кошаркаш Бобан Марјановић није играо.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.