Почетна / Кошарка / НБА лига

Ово је Српкиња због које НБА звезда Пол Џорџ мора на суд (ФОТО)

Пол Џорџ, НБА звезда, зажалиће што је упознао српску стриптизету Данијелу Рајић. Кошаркаш Индијане мораће на суд због неиспуњавања обавеза према детету које је добио са њом и чека га позамашна алиментација. Погледајте како изгледа Данијела, па реците, да ли бисте и ви направили исту грешку као амерички играч...?

Иако је са сигурношћу утврђено да је Џорџ отац петомесечне бебе женског пола, прешао је сваку границу у избегавању да сноси последице за своје поступке – рекао је судија са Менхетна Метју Купер, а пренео „Њујорк Пост“.

Џорџ је проналазио све могуће рупе у закону да одложи утврђивање чињенице да је отац девојчице коју је направио Српкињи рођеној у Квинсу, а која је на свет дошла у мају.

Прво је понудио Рајићевој милион долара да абортира, а кад је она то одбила, тражио је да се случај преда федералном суду и да буде разматран у Мајамију, али му то није успело.

Утврђено је да је пар на почетку имао односе у хотелу „Fontainebleu“ у Мајамију, а да је беба зачета у Калифорнији и рођена у Њујорку, па се зато питање старатељства утврђује у тој држави.

Рајићева тражи пуно старатељство над ћерком, јер по њеним речима које су пренели њени заступници, Џорџ није показао никакво интересовање за дете у протеклих пет месеци.

Џорџ је, иначе, у то време био у вези Кели Риверс, кћерком тренера Лос Анђелес Клиперса и бившег НБА аса Дока Риверса.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Srpkinja, ali Romkinja, pa se covek zabunio, mislio je da je crnkinja....I to se desava, a u Americi preko 200 hiljada romkinja se bave striptizom u mnogim barovima. Naravno, kada krenes u avanturu, na vreme pregledaj isprave, da ne bi zalutao.
ove nase udaraljke
brukaju nam naciju gde stignu!stvarno su nam zene postale sirovincine nikad vece,a da se razumemo nisu ni neke ribe na glasu po lepoti i pameti!samo dekadenca brate,nista drugo...
starleta
Za ovu je Stanija mala maca.
nemam pojma
Kakav to čudan ukus imate? Razumem crnce, oni vole debele, ali u moje vreme su se cenile vitke devojke a ne ove kratkonoge, sa konjskim butinama i debeloguze.
nemam pojma
Veruj mi, vaš ukus odgovara PRAISTORIJSKOM, obrazuj se malo, pa pogledaj kako je izgledala Vilendorfska venera. Pošto i sami svojim izgledom sve više podsećate na bića iz tog doba sa podjednakim iskorišćenjem moždanih vijuga, to me ne čudi.
Nash
hahaha tooooo kaboom, najpametniji komentar godine. slazem se 1000%
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.