Почетна / Кошарка / НБА лига

Денис Родман: Ким је сјајан момак, надам се да споразум није трик

Мислим да ће се између Трампа и Ким Џонг-уна родити велико пријатељство – рекао је Родман
ФОТО: Бета/АП

Након што су амерички председник Доналд Трамп и лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун потписали документа о будућим мировним преговорима, бивша НБА звезда Денис Родман, који је уочи историјског самита допутовао у Сингапур да им пружи подршку, назвао је Кима „сјајним момком”.

Само се надам да то није трик. Надам се да је споразум озбиљан и да ће се њиме премостити неки јазови између две земље. Мислим да могу да добро обаве посао – рекао је Родман за „Њујорк пост” у сингапурском хотелу.

Славни кошаркаш је, такође, изразио наду да ће Трамп схватити да је Ким Џонг-ун „сјајан момак изнутра” и да ће политику оставити по страни.

Мислим да ће се између њих родити велико пријатељство – рекао је Родман.

Он је напоменуо да не жели да буде умешан у политику споразума између Трампа и Кима.

То је између две владе: севернокорејске и америчке – рекао је Родман, додавши да ће и даље имати улогу коју је имао у протеклих пет година, а то је ,да покуша да „спортом одржи мир”.

Прошле недеље, Родман је изјавио да ће „пружити сваку подршку својим пријатељима Трампу и Киму”, пренео је АП.

Родман је, иначе, један од малобројних западњака који су упознали севернокорејског лидера приликом посете Пјонгјангу, напомиње америчка агенција.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.