Почетна / Кошарка / НБА лига

ПОМРАЧЕЊЕ УМА НА КОШАРКАШКОМ ТЕРЕНУ - Ненормалан човек, ривала нокаутирао без повода (ВИДЕО)

- Понашање Плата је супротно нашим вредностима. Фичбург стејт не толерише понашање које крши те стандарде - наводи се у кратком саопштењу колеџа
ФОТО: printscreen

Свакакви данас догурају до кошаркашког паркета у Америци. Потврда тога је и лудачки потез играча универзитета Фичбург стејт.

Екипа Кевана Плата је губила десет разлике у другом полувремену, а након једног у низу промашених напада Нејт Тенаља са универзитета Николс остао је сам на тројци, тек што је испалио лопту Плат му је пришао и нокаутирао га лактом.

Ружни и за видети, а камоли наћи се на Тенаљином месту.

Сви у шоку, осим судије, који је одмах реаговао. На срећу на универзитету Фичбург стејт такође има нормалних људи, па је Плат суспендован, забрањен му је улазак на ову високошколску установу, а ни избацивање за овог “играча” није далеко.

- Понашање Плата је супротно нашим вредностима. Фичбург стејт не толерише понашање које крши те стандарде - наводи се у кратком саопштењу колеџа.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrg
nije sigurno bez povoda. to sto se ne vidi u pet sekundi snimka ne znaci da ga nema. mozda je lik koji je dobio lakat spavao sa zenom od ovog drugog. vi to ne znate. moze da bude samo iz nepoznatog razloga.
LunaTik
Setiimo se svih tuca koje su na kosarkaskim terenima zapocinjali igraci Partizana - Dejan Milojevic, Tomasevic, Drobnjak, Loncar, Pekovic, Aleks Maric, Novica Velickovic... i niko nikada nije kaznjen...
Smf
Setimo se i nekada zive a sada usnule kkczv...
ACM
Jel si siguran da su svi oni započinjali ? Jedini za kog odgovorno tvrdim da je započinjao tuču jeste Demarkus Nelson, još je mogao da uništi karijeru Milutinovu (potez koji su Zvezdini navijači slavili - podržali Amera, ismevali Srbina) ! To je bilo van svake priče.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.