Почетна / Кошарка / НБА лига

Порази Сакрамента и Денвера, добре парије Богдановића и Јокића (ВИДЕО)

Вориорси су први на Западу са 50 победа и 23 пораза, а Денвер је други са 49-23
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су ноћас Сакраменто са 111:106 и прекинули низ од пет пораза у НБА лиги.

Лејкерсе су предводили Леброн Џејмс трипл дабл учинком од 29 поена, 11 скокова и 11 асистенција и Кајл Кузма са 29 поена, од којих је 21 постигао у трећој четвртини. Џавал Мекги додао је 17 поена и 14 скокова за Лејкерсе, који су остварили тек трећу победу у последњих 15 утакмица.

У екипи Сакрамента, која је изгубила четврти узастопни пут на гостовањима, најефикаснији је био Марвин Бегли са 25 поена и 11 скокова. Српски кошаркаш Богдан Богдановић постигао је 17 поена, а Немања Бјелица осам поена и шест скокова.

 

Кошаркаши Индијане победили су Денвер са 124:88 предвођени Бојаном Богдановићем који је постигао 35 поена, уз шест скокова и три асистенције. Он је постигао свих 12 поена у серији 12:2, у завршници првог полувремена, укључујући и "тројку" за вођство од 52:35.

Мајлс Тарнер додао је 17 поена и 11 скокова, а Домантас Сабонис 15 поена и 13 скокова за Пејсерсе.

У екипи Денвера најефикаснији је био српски кошаркаш Никола Јокић са 19 поена, 11 скокова и осам асистенција. Вил Бартон постигао је 15, а Монте Морис 12 поена.

 

Голден Стејт је победио Детроит са 121:114 и вратио се на прво место Западне конференције. Најефикаснији у редовима актуелног шампиона били су Стеф Кари са 26 поена и девет скокова и Клеј Томпсон са 24 поена. Добре партије приказали су и Кевин Дурент са 14 поена и 11 скокова и Дрејмонд Грин са 14 поена, осам асистенција и пет скокова.

Вориорси су први на Западу са 50 победа и 23 пораза, а Денвер је други са 49-23.

Детроит је после овог пораза пао на седмо место Источне конференције, а најефикаснији у тој екипи био је Блејк Грифин са 24 поена и осам асистенција.

Кошаркаши Шарлота победили су Торонто са 115:114, "тројком" Џеремија Ламба са половине терена. Седморица играча Хорнетса постигли су двоцифрени број поена а најефикаснији је био Двејн Бејкон са 20 поена. Кемба Вокер постигао је 15 поена, уз 13 асистенција, осам скокова и четири блокаде, а Лемб је утакмицу завршио са 13 поена.

Кавај Леонард био је најефикаснији у пораженом тиму са 28 поена и девет скокова, а 23 поена, седам скокова и пет асистенција додао је Паскал Сиакам.

У осталим утакмицама Милвоки је победио Кливленд са 127:105 и остварио 55. победу у лиги, а Хјустон је био бољи од Њу Ореланса са 113:90, остварио пету победу у последњих шест утакмица и преузео треће место у Западној конференцији.

Сан Антонио је победио Бостон са 115:96 и нанео му четврти узастопни пораз, а Лос Анђелес Клиперси победили су Њујорк са 124:113 и остварили пети везани тријумф.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.