Почетна / Кошарка / НБА лига

Победа Денвера, уз 24 поена Јокића, Торонто убедљив против Индијане (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера победили су на свом терену Минесоту са 128:116, уз добру партију Николе Јокића
ФОТО: Бета/АП

Српски центар је за 31 минут на терену постигао 24 поена, уз седам скокова, шест асистенција и по две украдене лопте и блокаде.

Пол Милсап је 39. победи Нагетса додао 25 поена, док је Џамал Мареј постигао 19. У редовима Минесоте, која сада има скор 16/39, најбољи је био Келан Мартин са 21 поеном.

Торонто је славио против Индијане са убедљивих 127:81 и тако продужио победиднички низ на домаћем терену на девет утакмица.

Шампион НБА лиге је у једном моменту водио и са 49 поена разлике што је била и највећа предност тог тима ове сезоне.

У 42. победи Торонта у сезони најефикаснији је био Паскал Сијакам са 21 поеном, Кајл Лаури је додао 16, уз 11 асистенција, док је Серж Ибака уписао по 15 поена и скокова. У екипи Индијане најбољи је био Домантас Сабонис са 14 поена и 11 скокова.

Кошаркаши Чикага су на свом терену победили Вашингтон са 126:117 предвођени Кобијем Вајтом и Зеком Лавином који су постигли 33, односно 32 поена. Вашингтону, на другој страни, нису била довољна ни 53 поена Бредлија Била.

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса су код куће славили против Бостона са 114:112 за пету победу у низу, а укупно 43. у сезони.

Најефикаснији у победничком тиму били су Ентони Дејвис са 32 и Леброн Џејмс са 29 поена, док се на другој страни истакао Џејсон Тејтум са 41 постигнутим поеном.

Победу на домаћем терену уписала је и Оклахома која је са 131:103 победила Сан Антонио, Њу Орлеанс је у гостима био бољи од Голден Стејта са 115:101, док је Портланд славио против Детроита са 107:104 уз сјајну партију Си Џеј Мекалума који је уписао 41 поен, 12 асистенција и девет скокова.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.