Почетна / Кошарка / НБА лига

НБА: Клиперси славили у Мајамију, Сакраменто прекинуо Чикагов низ

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса победили су на гостујућем терену Мајами са 110:93 и остварили седму победу у НБА лиги
ФОТО: АП

Клиперсе су до победе предводили Крис Пол са 26 поена и 12 асистенција и Блејк Грифин са 26 поена и седам скокова. Добру партију приказао је и Деандре Џордан са 12 поена и 11 скокова, а све поене постигао је „закуцавањима”.

Екипа из Лос Анђелеса је прву четвртину добила са 39:15, а домаћи после тога никако нису успели да ухвате прикључак.

Крис Бош је са 28 поена и седам скокова био најефикаснији у екипи Мајамија, која је претрпела трећи узастопни пораз на свом терену, први пут од марта 2011. године. „Руки” Шабаз Нејпијер додао је 17 поена, а Луол Денг и Марио Чалмерс по 13.

У екипи Мајамија није било Двејна Вејда, који је пропустио четврту узастопну утакмицу због повреде тетиве.

Кошаркаши Сакрамента победили су Чикаго са 103:88 и прекинули његов низ од шест победа на гостујућим теренима. Де Маркус Казинс био је најефикаснији у екипи Кингса са 22 поена и 14 скокова, Руди Геј додао је 20 поена и седам скокова, а Дарен Колисон 17 поена и 12 асистенција.

У екипи Чикага, који је покушао да оствари седму узастопну победу у првих седам гостовања у сезони, Џими Батлер био је најефикаснији са 23 поена. Таџ Гибсон, Мајк Данливи и Ерон Гибсон постигли су по 12 поена, а Жоаким Ноа додао је 10 поена и 11 скокова.

Чикаго је у другој узастопној утакмици играо без повређених Дерика Роуза и Пауа Гасола.

Резултати:

Мајами - Лос Анђелес Клиперс 93:110

Сакраменто - Чикаго 103:88

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.