Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан пушта у продају навијачке картице

Предстојећа сезоне 2020/2021 почеће без публике због пандемије корона вируса, а како је немогуће предвидети када ће навијачи моћи на трибине, Партизан је позвао присталице да купе персонализоване картице, које су, како је наведено, симбол верности и вере у кошаркаше црно-белих
ФОТО: КК Партизан
Кошаркашки клуб Партизан позвао је данас своје навијаче да купе персонализоване картице, како би финансијски помогли клубу.
 
Предстојећа сезоне 2020/2021 почеће без публике због пандемије корона вируса, а како је немогуће предвидети када ће навијачи моћи на трибине, Партизан је позвао присталице да купе персонализоване картице, које су, како је наведено, симбол верности и вере у кошаркаше црно-белих.
 
Продаја ће почети у петак 25. септембра од 10 часова у Тикетлајн пословници на Новом Београду, Булевар Милутина Миланковића.
 
Свака картица имаће своје место у Београдској арени и уједно ће бити резервација сезонске карте, у тренутку када продаја током сезоне буде могућа.
 
Куповином картице "Вера и верност", навијачи ће пружити финансијску помоћ клубу, како би остварио приход од продаје карата. Црно-бели су поново истакли да су навијачи њихов највећи појединачни спонзор и да клуб остварује највећи приход од продаје карата.
 
Цена картице за трибину ниво 400 износи 500 динара, а за ниво 200 1.500 динара. Картица за партер је 3.000 динара, стандард 2 је 3.000, а стандард 1 је 6.000 динара. За супериор треба издвојити 18.000 динара, а за премијум картицу 20.000. Картица за место поред терена у другом реду кошта 60.000 динара, а за место поред терена у првом реду 75.000 динара.
 
Купци картице за ниво 400 остварују резервацију само за куповину појединачних улазница када се отвара тај ниво у хали. Сезонске карте за ниво 400 се неће продавати.
 
Уплаћени износ за картицу "Вера и верност" одбиће се од укупне цене сезонске или појединачне карте у тренутку када продаја буде могућа. У случају да се цела сезона 2020/2021 игра без публике, уплаћени износ ће важити за сезону 2021/2022.
 
Приликом куповине сезонске карте, уз одбитак уплаћеног износа, власници картице ће остварити додатних пет одсто попуста.
 
Током првих недељу дана, право куповине имају само власници сезонских карата из сезоне 2019/2020, чија ће места само у овом периоду бити блокирана и сачувана за њих.
 
Слободна продаја картица за све навијаче почеће у понедељак, 5. октобра, дан након 75. рођендана ЈСД Партизан.
 
Осим пружања подршке клубу, власници картице имаће и одређени попуст у званичној продавници кошаркашког клуба Партизан, резервацију места у Београдској арени, као и додатних пет одсто попуста приликом куповине сезонске карте.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.