Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан у комплетном саставу брани Куп Кораћа

Куп Радивоја Кораћа одржаће се од 11. од 14. фебруара у Новом Саду без присуства публике у две хале спортског центра "Спенс"
ФОТО: Еврокуп/КК Партизан/Драгана Стјепановић

Кошаркашки клуб Партизан објавио је данас списак од 14 играча на које рачуна за предстојећи Куп Радивоја Кораћа.

Црно-бели бране трофеј освојен прошле године у Нишу, а у четвртак у Новом Саду од 19 сати играју против чачанског Борца.

На завршном турниру Купа играће Ерик Мика, Раде Загорац, Маркус Пејџ, Немања Дангубић, Огњен Јарамаз, Новица Величковић, Џош Перкинс, Никола Јанковић, Никола Радовановић, Рашон Томас, Урош Трифуновић и Вилијам Мозли, као и два млада играча Видан Дроњак и Михаило Петровић.

Уколико се пласирају у полуфинале, кошаркаши Партизана играће са бољим из дуела Црвене звезда- Раднички Крагујевац.

Куп Радивоја Кораћа одржаће се од 11. од 14. фебруара у Новом Саду без присуства публике у две хале спортског центра "Спенс".

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Kako igramo teško da možemo pobediti i ovako oslabljen Železnik a ne bi me čudilo i da ispadnemo od Borca koji nam nikako ne leži,sreća po nas da se Borcu povredio njihov najbolji igrač Radovan Djoković.
Ne strance
Pusti decu da igraju
Karlo Veliki
Partizanu ovaj Kup ne znaci nista koliko nalazenje direktora sportskog sektora, a sa njim i trenera na duze staze. Ko god da bude izabran potrebno je traziti misljenje ili imati iza ledja jednog Ivkovica ili Vujosevica. Iz tog razloga, i obezbedjenja stabilnosti kluba, Ostoja mora da se opredeli SNS ili Partizan. Sns se pokazao nepouzdanim, jer novac namenjen KKP zavrsio u CZ, a preko nje u FMP. Primer Mege pokazuje da nije sve u novcu, a ovogodisnja CZ to potvrdjuje.
@zak
Tebe su izgleda, zaboravili.
zak
Zaboravo si napisati da smo i mi , navijači Zvezde, dobili dio para kao i naše porodice.
zorge
Pravi potez bi bio da se umesto Nikole Jankovica, u roster od 12, ubaci mladi Mihailo Petrovic(17,187). Igra na pleju i brz je poput Jaramaza ali nije suter sa distance. U ovom trenutku bolje bi prenosio loptu od Perkinsa.
zvrk
Partizane,ulozi i poslednju kap znoja da ostvaris obe pobede pa da osvojis KUP radivoj korac PO TRECI PUT ZAREDOM,a dusmani ce umirati polagano,Ziveo nas PARTIZAN!!
Mnogo dobar grobar
Pod uslovom da Zagorac "Ostane kuči" i posluša "KRIZNI ŠTAB"!
Делије
Па, партизан ће и освојити куп, лагано.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.