Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић: На делу је симбиоза два најмоћнија клуба

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је данас да његова екипа мора да буде максимално ангажована у мечу Јадранске лиге против Будућности, као и да је ове сезоне на делу „симбиоза најмоћнијих клубова у лиги”
ФОТО: В. Марковић

- Будућност је пројекат иза ког стоји држава, а и власник компаније 'Воли' Драган Бокан, који се баш заљубио у кошарку и одваја озбиљна средства за црногорску кошарку, а видим чак и да често долази у госте и да спонзорише и Звезду. Интересантна је симбиоза та два клуба - казао је Вујошевић новинарима у Хали Пионир.

Партизан ће сутра у Хали Пионир у 13. колу регионалне Јадранске лиге дочекати Будућност.

- Пред ову утакмицу морамо бити свесни опасности која нам прети, пре свега од екипе Будућности, али и од неких пратећих конотација, које проистичу из поменуте симбиозе - додао је он.

Вујошевић је казао његава екипа не може да калкулише пред дуел с другопласираном екипом Јадранске лиге.

- Будућност је екипа која из године у годину све боља. Ове сезоне они виде своју прилику да изборе учешће у финалу Јадранске лиге и да на тај начин дођу до учешћа у Евролиги - казао је Вујошевић.

Тренер црно-белих казао је да ће Едо Мурић неће наступити против Будућности због повреде рамена, а да су упитни Ђорђа Гагића и Александра Павловића.

- Сутра ћемо знати каква је ситуација са Гагићем и Павловићем, али очекујем да ћемо бити у скоро комплетном саставу, само без Мурића - казао је Вујошевић.

Он је позвао навијаче да сутра дођу у Пионир и пруже подршку црно-белима.

- Надам се да ће важност меча препознати и публика, која ће доћи у Халу Пионир и од њега направити домаћи терен. Играчи и навијачи морају да буду свесни важности утакмице, па да сразмерна томе буде и њихова ангажованост - рекао је Вујошевић.

Шеф стручног штаба Партизана поновио је да клуб тражи новог плејмејкера, али да финансијска ситуација у клубу, али и тржиште не иду њима у корист.

Партизан у утакмицу против Будућности улази с петог места на табели и скором од по шест победа и пораза, док је Будућност друга с 10 тријумфа из 12 мечева.

Утакмица између Партизана и Будућности играће се сутра од 19.00 у Хали Пионир.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jovan
Svi u pionir i dovkrvi!
borac cacak
Dokle bre vise sa tom kuknjavom??? Pa sve pare idu zvezdi partizanu, a onda oni pokupe sve sto valja i onda su oni treneri i znalci... pita li se neko ima li para za kosarku u Nisu, Krusevcu, Kraljevu , Cacku... A odakle su ,gospodo, Radmilo Misovic, Kicanovic, Zeljko Obradovic ili Divac i da ne nabrjam vise. Nema jake srpske kosarke bez dece iz unutrasnjosti i nece nam se boriti za zemlju neki belosvetski pozeri kao kad smo razbijali amere u sred Inrijanopolisa. PAMET U GLAVU I RAZVIJAJTE SRPSKU LIGU I SRPSKU KOSARKU. P.S. A ti Dule dosadi i Bogu i narodu!!! Aman covece, pa ako nema para,a ti idi negde drugde gde ima i zaradi kad si toliki strucnjak.
BosanaC
Ma nas vode vanzemaljci,a partizan lopovi koji su pokrali sve, a nema vise. Boli tudji uspeh,a? Ti bre nisi normalan covek
mmmm
Ne kaljaj vise svoje ime koje je do pre nekoliko godina nesto znacilo u evropskoj kosarci. Svaki dan smisljas nove zavere.
deja vu
gospodine iz Crne Gore pogledajte u desnom gornjem uglu koliko ima smisla to sto svaku konferenciju za stampu dosadjujete ljudima

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.