Почетна / Кошарка / Партизан

ПРИПРЕМЕ ЗА ДЕРБИ: Куруцс добио негативан резултат на КОВИД тестирању

После два дана одмора, Партизан наставио са радом, Куруцс негативан на тестирању
ФОТО: В. Столис

Помало убрзан старт – како турнеја по Далмацији не би предуго трајала – донео је Партизану и необично много времена до наредног меча. Зато је, по повратку екипе из Сплита, Жељко Обрадовић екипи дао слободно. Цео викенд црнобели су одмарали. С тим сигурно има везе и то што су се са Јадрана вратили добро обављеног посла. Да је било другачије, сумњамо да било времена за одмор.

Тек, после предаха, Обрадовић је јуче поново окупио тим. И црно-бели су наставили са радом. Још ове седмице су у ритму једне утакмице недељно, пошто следећег уторка почиње и Еврокуп. Партизан у првом колу гостује у Хамбургу.

И зато је би било добро да сваки тренутак искористити. Јер – и Обрадовић је у Сплиту причао о томе – још је много детаља, тих ситница, на којима његов тим мора да ради како би игра постала течнија. Са мање грешака. Сличнија ономе што црнобели раде на тренинзима.

По повратку у Београд, црнобеле је сачекала и добра вест од медицинског дела тима. Родионс Куруцс је добио негативан резултат на КОВИД тестирању. Пре повратка у тренажни процес, одлични Летонац ће морати да прође сва медицинска тестирања и када буде добио дозволу лекара, прикључиће се тиму.

Подсећамо, Куруцс је ван тима још од повратка из Атине, где је Партизан имао генералну пробу пред старт нове сезоне. Прескочио је и прва два меча АБА лиге, гостовања у Задру и Сплиту.

Остаје да се види да ли ће Обрадовић моћи да рачуна на Куруцса у суботу, када ће црнобели играти први званични меч пред својим навијачима у овој сезони. У Штарк арени дочекаће дебитанта у АБА лиги – СЦ Дерби. 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.