Почетна / Кошарка / Партизан

Обрадовић пред СЦ Дерби: Да будемо макар мало бољи него у прве две утакмице (ВИДЕО)

Кошаркаши Партизана дочекују подгорички Студентски центар, у утакмици трећег кола АБА лиге
ФОТО: КК Партизан

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да ће црно-бели предстојећем мечу против Студентског центра прићи да жељом да ниво игре буде на „мало бољем нивоу него што је то био случај у прве две утакмице“ у АБА лиги.

- Као што сам већ и говорио, свака екипа у АБА лиги заслужује респект. Тако ћемо прићи и утакмици против Студентског центра, са жељом да ниво игре буде на макар мало бољем нивоу него што је то био случај у прве две утакмице - рекао је Обрадовић, преноси клуб.

Кошаркаши Партизана дочекују подгорички Студентски центар, у утакмици трећег кола АБА лиге.

Црно-бели су нову сезону у регионалном такмичењу почели са две победе, док је црногорски тим уписао победу и пораз.

- Имали смо једну веома атипичну седмицу пред ову утакмицу. Пар играча је имало одређене проблеме, али је добра ствар да смо ипак одржали ниво тренинга на нивоу на ком мислим да је потребан да бисмо одиграли добру утакмицу у суботу - рекао је Обрадовић.

- Играмо против тима који је одиграо заиста веома добру утакмицу против Задра. Знамо и претпостављамо да можемо наћи начин да одиграмо добро и ту утакмицу - додао је он.

Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић навео је да је Студентски центар у прва два кола показао два лица.

- Против Задра, када су победили, играли су добро и организовану кошарку, када су предњачили шутер Флечер Меги и Вињалес. С друге стране имамо и њихов први меч против Меге, где је Мега извршила притисак и украла им доста лопти, претрчала их и на крају рутински тај меч добила - рекао је Аврамовић.

- Ми се спремамо после две победе иако нисмо показали ни делић онога што је наш максимум. Уигравамо се, упознајемо се и једва чекамо да изађемо пред навијаче у суботу, да победимо - поручио је он.

Утакмица Партизана и СЦ Дербија на програму је сутра од 19.00 у Београдској арени.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

centar?
Ponavlja se prica od ranije 2-3 sezone...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.