Почетна / Кошарка / Партизан

Јончевски: Желимо победу против Партизана у новој дворани

Тренер кошаркаша МЗТ-а Александар Јончевски рекао је да је уверен како његов екипа може опет да сруши Партизан, трећи пут у последње две године, а први пут у новој дворани „Јане Сандански”
ФОТО: В. Марковић

МЗТ је прошле године славио у Пиониру (73:66), док је сезону раније био бољи у хали Борис Трајковски (66:64).

Утакмица је подједнако важна за оба клуба, Партизан да задржи позицију која води у плеј-оф, а ми да ухватимо прикључак са екипама из средине табеле. Свесни смо да Партизан има физички јак тим са одличним појединцима, али тражићу од моје екипе да одговори на исти начин. Партизан је „пао” у дворани Борис Трајковски и Пиониру, време је да се то деси у Јане Сандански – рекао је Јончевски за сајт АБА лиге.

Он је додао да здравствени билетен у екипи није најбољи, као и да то не сме да буде алиби за евентуални пораз.

Цента МЗТ-а Предраг Самарџиски рекао је да нема посебан мотив да игра против Партизана, тима где је почео професионалну каријеру.

Довољан је мотив што ћу играти против моћног тима, они су колектив, не појединци. Морамо од почетка да покажемо да се не плашимо. Имаћемо шансу ако им будемо парирали у скоку у нападу – рекао је Самарџиски.

Утакмица 20. кола АБА лиге МЗТ – Партизан игра се у суботу од 21 сату у Скопљу.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejan
ja sam iz makedonije i kd nas je mediumski mrak moze neko da mi kaze ko je srpski sampion u posljednjih 12 godina.hvala
to care
bravo dejane,poslednjih 12 godina u srbiji je sve crno belo,a bice i ove. veliki pozdrav.
bokiRUS
Kad sekundarci kažu da će slovenačke sudije da navijaju za Partizan...
bo
tebe zoran unistava pa ti se ja mesto njega prividjam
Komedija....
Pa ti frustirani zorane se uvek parkiras ispred TV-a da gledas Zvezdu u Evroligi, muko frustirana.
Прикажи још одговора
bo
sve sami panteri se javljaju i prozivaju sudije, a posle buducnosti i faula u napadu 15 sekundi prije kraja nije ih bilo, a da se ne govori kako su vise sumnjivih utakmica dobili ove sezone na jednu loptu i tada su cutali
D.L.
Evo sad sam video na mondu, opet vas kopiraju pošto ste pogrešili (a oni ISTO TAKO NAPISALI) jer je prošlu sezonu Partizan pobedio u Skoplju 69 : 70 (Kinsey u zadnji sekundi)
artiljero
Kao osvedočeni zvezdaš odgovorno tvrdim da će ih partizan pregaziti kao plitak potok. Po onom sto su do sada pokazali makedonci su neznatno jači od levskog. To je realno mišljenje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.