Почетна / Кошарка / Партизан

ПАРНИ ВАЉАК БРЖИ ОД ЛОКОМОТИВЕ: Партизан убедљив у Русији

Тријумф црно-белих на старту ВТБ Суперкупа
ФОТО: КК Партизан

Кошаркаши Партизана победили су у Москви екипу Локомотиве из Краснодара са 92:70 (21:18, 20:14, 25:18, 26:20), у мечу првог кола Групе А ВТБ Суперкупа.

Црно-беле је до победе водио Тристан Вукчевић са 17 поена и пет скокова, Данило Анђушић је додао поен мање, а по 13 поена су уписали Јанис Папапетру и Кевин Пантер.

Најбољи учинак у пораженом тиму имао је Џејлен Берфорд са 19 поена, док су Дарлин Вилис јуниор и Андреј Мартјук постигли по 11 поена.

Раније данас у Групи Б ЦСКА је савладао Уникс са 76:71.

Партизан наредни меч игра у суботу против Зенита из Санкт Петербурга (18.30).

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Jedva čekam da vidim kompletan tim, da se svi vrate iz povreda. Ovo je bila jedna lepa utakmica.
Karlo Veliki
Kada bi mi se navijacki staz racunao stekao bih pravo na jos 3,5 penzija. Hocu reci da bas dugo pamtim, i mislim da se KK Partizan pokrenuo onog trenutka kada je doveo Zeravicu, profesora Nikolica, a od igraca Kicanovica, pa nakon toga Praju, kome u pocetku nisam mogao da pogodim prezime... E od "KICE I PRAJE" poceo je let KKP a i JSDP... Mislim da su ova dva igraca, kao naslednici Matekalovih beba, najzasluznija za stvaranje armije navijaca, uz kasnije veoma znacajno ucesce Vujosevica... Vucelic i Vazura su "na umoru", te je trenutak da se Kica vrati u JSDP, da se formira telo "Federacija" zasluznih u JSDP (Ivan Miljkovic, Bodiroga, Ruzic, Dodik, Dacic, Divac, Dalipagic, Ana Ivanovic, Milica Mandic, Bjelogrlic, i mnogo drugih,.... Toma Nikolic NE), koja ce imati ne samo savetodavnu funkciju radi sprecavanja novih "Vucelica i Vazura" vec kreirati i medijsku i marketinsku ulogu u javnosti, kroz secanja na bivse velikane i rezultate, te stvaranje sportskih vrednosti kod buducih navijaca.
Peki
Sta je lokomotiva za jedan favorizovani klub sa budzetom ne zna se verovatno neograniceni
moma52
Siguran sam da misliš na Zvezdu, koja je pre neki dan pobedila Lokomotivu, a Zvezda ima dupli , plivajući bidžet na relaciji Kalemegdan-Železnik, sve je transparentno i jedino nikada nismo videli koliki je taj zajednički budžet i kolika su obeštećenja za prelazak igrača iz kluba u klub, a svi su ti igrači pod ugovorom. Onih zaboravljenih 16 mil. eura da ne spominjemo, jer Del Boju neće biti dobro.
Zoc effect
Ocaj preskupi tim najskuplji u istoriji ex yu bi i necija baba mogla da vodi
zero # Zoc effect
Cini mi se da je CZ Bukarija zbog tebe dovela.
gičin ja
TEBI STVARNO NIJE DOBRO. SVRATI DO LEKARA I PROVERI.
Goxxy
Kada imas ceo drzavni aparat iza sebe, i licemere od navijaca naravno da te ne zanima kako se taj partizan finansira a puna su vam usta finansiranja u fkcz
Митрогол
Хеј Гокси, почели ти Евокси.
Pavaroti
Uradite nekad nešto u toj EL. Sa kojim parama je Partizan igrao F4 2010. godine? Mnogo manjim od onih koje je ZvezdaSrbijaŽeleznik dobijala u prethodnih 10 godina. Deset godina igrate EL i najveći uspeh vam je jedno četvrtfinale u kome ste počišćeni.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.