Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић: Акојан потписао, мислим да је прави избор за нас

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић потврдио је да је амерички играч Џош Акојан нови плејмејкер црно-белих
ФОТО: В. Марковић

- Потписао је уговор, то је чињеница, али док не дође и не прикључи се екипи не могу ништа више да кажем. Кад дође онда ћемо моћи више да причамо и да коментаришемо. Ви знате да целу сезону покушавамо да доведемо једног доброг плеја и мислим да је он прави избор за нас”, рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

 

Медији су претходних дана писали да се спремају промене у регионалној Јадранској лиги, односно да је у Београду је одржан састанак представника кошаркашких савеза земаља региона, под патронатом ФИБА, после кога је донета одлука да националне федерације ускрате подршку оваквој лиги.

- Свиђа ми се то што савези желе да имају већу конторлу, али мислим да засебне лиге не могу да буду квалитетније од регионалног такмичења... Нисам упознат са детаљима - казао је Вујошевић.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

scot
Zvezdasi nesto pitaju odakle novac, koliliki je dug partizana,pa ja to nemogu da verujem oni pitaju .
Zuk
Kakav Nick, tako i pitanje.
nemam pojma
Mene koliko saluh služingledajući klipove spikeri izgovaraju Akojon, a ne Akojan kao da je jermenin. U svakom slučaju, mogli bi da pitamo nekog Nigerijca.
INSAJDER
u toku sutrasnjeg dana potpisuje vladimir micov do kraja sezone,50.000 evra,dok postoji mogucnost da isto ucini i zoran erceg,mada nije sigurno jer ima jos neke ponude,koje mu neodgovaraju zbog jacine klubova i liga,pa postoji sansa da dodje kod nas,zao mi je zvezdasi.
grobar83
I lebron je stao u red...neka ceka lebron!
Zuk
Preselo vam slavlje a sada ce nesto da vam zvace gace.
Yugo
Sad da vidimo za koliko ce vremena i kako da se uklopi u strategiju. Normalno i na kraju da se raduje trofejima. Sretno CRNO BELI.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.