Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић: Волео бих да Мурић остане, али као и прошле године сви играчи су слободни

"Волео бих да Мурић остане у планираном циклусу у Партизану. Чињеница је да су сви играчи слободни, као и прошле године. То је део стратегије из одређеног центра моћи који жели да се овако нешто дешава"
ФОТО: В. Марковић

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да очекује тешку утакмицу у наставку Суперлиге Србије против ФМП-а, јер долази после елиминације у полуфиналу плеј-офа АБА лиге и претње суспензијом КЛС због неисплаћених обавеза.

Са ФМП-ом смо играли две веома тешке утакмице прошле године. У оба сусрета смо уз много напора, велику борбу и дозу среће победили. Нико не помишља да ћемо имати лак посао. Даћемо све од себе, без обзира што су ти младићи напредовали. Мислим да смо бољи тим и да ћемо то пренети на паркет – изјавио је Вујошевић на конференцији за медије.

Он је потврдио да ће утакмицу у Железнику пропустити Саша Павловић, који се још није опоравио од повреде скочног зглоба са Звездом.

Он је током сусрета са Звездом имао потрес мозга после случајног судара са Калинићем, касније је зарадио и дисторзију скочног зглоба, а снимак је показао да је потребно мировање од 21 дан и терапије.

Вујошевић је истакао да постоји шанса да сви играчи на крају сезоне напусте клуб, укључујући и Еда Мурића за кога је интересовање показао Армани, из једноставног разлога што нису плаћени.

Волео бих да Мурић остане у планираном циклусу у Партизану. Чињеница је да су сви играчи слободни, као и прошле године. То је део стратегије из одређеног центра моћи који жели да се овако нешто дешава – закључио је Вујошевић.

Првотимац Партизана Миленко Тепић истакао је да ће екипа у наставку сезоне покушати да се издигне након елиминације у полуфиналу плеј-офа АБА лиге од Црвене звезде.

Настављамо сезону и домаће првенство, играмо против екипе која је заслужено завршила лигашки део на првом месту. Порази су саставни део спорта и покушаћемо да се издигнемо и одбранимо оно што су генерације пре нас, у претходних 13 године радиле – поручио је Тепић.

Утакмица трећег кола Супер лиге између ФМП-а и Партизана игра се у среду од 18 сати у Железнику.

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejan
muric, zamoli ga ostace sigurno, jos ce i djaba da igra zar nije rekao da mu je to najdrazi klub,,,samo ga zamoli
nemam pojma
I ja bih voleo da ostane, kao i Milutinov, Pavlović, Tepić. Kapiten je zaslužio da napokon ode negde gde će osigurati egzistenciju i želim mu mnogo uspeha i novca, pa da se jednog dana vrati. Klub ojačati organizaciono, jasno specijalizovanu službu finansija, pravnu službu, lekarsku službu i masere, mlade trenere mesto nekih koji bi trebalo da samostalno vode neke nižerangirane klubove. Obogatiti i UO.
boorica
Ne mogu da verujem ovaj je jos uvek tu.
nema brige
Polako, i on je svoje odsvirao sto bi rekao nas narod.Ucena,manipulacija,uvreda su epiteti koji krase ovog coveka,pa zasto nije uspeo nigde sem u partizanu?Zato sto je imao politicku podlogu.Neka pokusa opet u Cska,Barseloni,Realu.Moze da pokusa,ali da bude samo pozarni i dezurni.
Mile
Sledeće godine biće nam budžet 8 miliona. Dolaze Nedović, Jokić, Bilan, Uertas i Kuzminkas..Idemo na titulu u Evroligi!
ziki
možete da dovedete i kobija zabole nas ona stvar za vaš zamrznuti klub ali euro ligu sigurno ne osvajate!!!!
iskreno a realno
Ne bih imao nista protiv da Savanovic ili Bjelica(Efes),dodju i uz Mitra cine najjaci tandem 4 u Evropi.
nemam pojma
Prvenstveni zadatak treba biti finansijska konsolidacija u klubu. Ne samo igrači, već i stručni štab i drugi zaposleni u klubu treba da primaju koliko toliko redovne plate. Od ovog duga od 4 miliona treba pregovarati ako može da se nešto redukuje smanjenjem potraživanja igrača ali i Vujoševića. Sve firme kada je slaba situacija redukuju plate. Nesposobni, pa i poslovni direktor, moraju da idu iz kluba. Napravljena je ogromna šteta sa porezom, a niko nije za tu štetu odgovarao. Tako ne može u ozbiljnom klubu! Mladi igrači ne mogu da očekuju velike plate već tolike da mogu pristojno da žive, a napreduju toliko da se mogu nadati dobroj zaradi u bogatim klubovima posle KKP. Potrebna su dva tri igrača većeg kvaliteta, posebno na poziciji pleja, beka šutera i krilnog centra, i njih treba nešto više plaćati, do 200.000 evra maksimum. Ako je tačno da Dule ima 300 -400 K evra, treba da se drastično smanji plata, na maksimum 96 k evra godišnje. Trener<najbolji igrač (dužina karijere).
bice tesko
U pravu si druze,ali evo da li znas,a sigurno znas koliko ljudi godinama ulazi na `foru` besplatno u Pionir,kada igra Partizan u Evropi?Veruj barem 1000-1500.Veliki je to minus za budzet.Pritom porez nestaje cinjenica je sto si rekao,ali duguju se ogromne svote igracima,2-3 sezone unazad,nema vise El,samim tim i manjak novca od sponzora,tw prava,svega.
nemam pojma
Ne mora da znači. Dug od poreza nestaje verovatno. Dolazi novac od Bogdana. Ako ostane NIS super. Treba naravno što više sponzora, stranih pre svega, a i gomila malih domaćih, recimo ovih što su organizovali onaj spektakl. Navijači treba da kupe što više pretplatnih karata, ko god stvarno može, a cena da bude 100 evra. USLOV je da klub ne poklanja pretplatne nekim "navijačima". NE SME BITI PRIVILEGOVANIH, pa makar to bio i PRAJA lično! Ulaznice treba da budu 1200 za odrasle i 600 za decu, dinara razume se. Da se što više kupuju kape, šalovi, majce, dresovi, duksevi, trenerke sa klupskim obeležjima. Da posedovanje specijalnih pretplatnih karata za lože i parter dobije odgovarajuću cenu i bude posebna čast. Da se u klubu štedi i gleda na svaki dinar, da se ne baca novac na nepotrebne kazne. Da se upotrebi pravni stručni tim koji će raditi u slučaju nepravednih kazni tipa "sako" i "grejači za noge".
Прикажи још одговора
bolje je tako
"Он је током сусрета са Звездом имао потрес мозга" Ovo su besmislice kojima se opravdava Pavloviceva katastrofalna igra jer covek koji dozivi potres mozga ne moze da hoda a kamoli da igra kosarku dva dana zaredom... Sto se Pavloviceve katastrofalne igre tice, niko da kaze istinu da je u danasnjem sportsu nemoguce da ola godine pecas ribu i ne treniras a onda, bez ikakvih fizickih priprema, krenes da igras kosarku i to protiv vrhunskih igraca, reprezentativaca kakav je recimo Kalinic. Zbog toga se i izmisljaju potresi mozga i zbog toga se fantaziraju centri moci koji oce da ugase klub...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.