Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић о рату ФИБА и Евролиге: Ми ћемо бити за онога ко победи

Рат на релацијама ФИБА – Евролига, са АБА лигом у средини, траје. Свакодневно стижу нове вести
ФОТО: М. Рашић

Упитан да ли има осећај да то све улази у завршну фазу, тренер Партизана Душко Вујошевић је рекао:

Ми ћемо бити за онога ко победи.

На констатацију да је то рационално и корисно становиште, Вујошевић је додао:

Чак је и морално, с обзиром на то о каквим се субјектима ради.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vlado
Dule najbolje zna.
ljiga
Opet o moralu.
Shone
Pa kad ga vi nemate pa morate o transparentnom poslovanju! E, sad ih pitaj odakle pare za transparentno poslovanje, pa da vidis sta ce ti reci tvoji moralisti!
Nikola
Dule pokazuje svu lepotu svog morala.
Nikola
Jel to sve sto mozes da smislis? "beskorisna masa" i "dron" pa onda ubavis u ime Komedija sa "onome kome replicairas?"Jel to sto tvoj botovski mozak moze da smisli?
Nikola
VI nekome govorite da je bot? ahahaha neverovatno.
Прикажи још одговора
NinoL
Slažem se sa ovim stavom, iako sam Zvezdaš, samo me strah da nam to neće biti dozvoljeno i da ćemo morati izabrati stranu pre finalnog dogovora. Jednom nas je pogrešna odluka skupo koštala i nadam se da ćemo sada bolje odvagati. FIBA je izgleda odlučila da ovog puta izgura do kraja i za sada je u boljem položaju. Takođe, što se kasnije pridružimo pobedničkoj strani time ćemo dobiti sve manje privelegija a najveći deo kolača će dobiti oni koji se odmah pridruže. Plašim se daće i ovo jedno sigurno mesto u EL koje nudi FIBA biti izgubljeno ako budemo previše oklevali. A kome se pridružiti je jednostavno, samo idi sa Špancima i Italijanima jer su oni glavne face u evropskoj košarci.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.