Почетна / Кошарка / Партизан

Богдановић званично нови члан Фенербахчеа

Досадашњи кошаркаш Партизана, репрезентативац Србије Богдан Богдановић, ново је појачање Фенербахчеа, објавио је вишеструки првак Турске
ФОТО: Твитер/Фенербахче

Са клубом из Истанбула Богдановић је потписао уговор на четири године, уз могућност да 2016. оде у америчку НБА лигу.

Талентовани 21. годишњи бек представљаће једну од кључних полуга екипе коју другу сезону заредом води прослављени српски стручњак Жељко Обрадовић.

Такође, Богдановић би требало да буде узданица селектора националног тима Србије Александра Ђорђевића на предстојејћем првенству света, од 30. августа до 14. септембра у Шпанији.

Богдановић је проглашен за МВП и најбољег стрелца финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије, а недавно га је изабрао Феникс као 27. пика на НБА драфту.

Истанбулски клуб већ су појачали Рики Хикман, Ендрју Гаудлок, Серхат Четин и Чан Алтинтиг.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Kakve smo asove imali ove godine, a osvojili samo domaćicu. Velemajstori Bogdan, Saša Pavlović i Kinsi. Fantastični Lovernj, Milosavljević. Supertalenti Bertans i Vesterman. Uvek pouzdani i smireni Tepić. Da su svi bili zdravi, da smo doveli solidnog pleja na početku kao rezervu Vestermanu i Novicu da deli minutažu sa Žoom, stigli bi do F-4, a osvajanje ABA lige bi bila mala šala. Kada ćemo sledeći putimati takvu šasu?
srećko
vidi kako je srećan što je otišao iz propalog partizana
ha ha
jedino ti i tvoji mogu biti neizmerno srecni ali samo do sledece sezone jer cete opet biti bez titule
ercov
Da su neka bolja vremena sigurno se nebi tek tako olako resili kvaliteta Bogdanovica,Lovernja i Bertansa, ali ovo se nije moglo izbeci zbog vec poznate financiske situacije u klubu. Hvala im na svemu i velika je steta sto Dule nije mogao sa njima da nastavi svoj zapoceti plan stvaranja Evro Sampionskog tima. Sta da se radi kada drzavi nije interes da podrzi ove mlade i divne sportiste koji na najlepsi nacin predstavljaju srpski sport i srpsku kosarku ali zato iza ledja nastavljaju pomoc iz supljeg u prazno problematicnom prigradskom klubu. Sada je nama navijacima najvaznije da smo sve vise ujedinjeniji i jos vise privrzeniji klubu jer oni to jednostavno i zasluzuju. Partizan je bio a i dalje ostaje No 1 srpske kosarke.
ЛанеееМи
Срећно легендо ! Да ли се зна ко долази ?
džaba
dolazi vam BIA na vrata xa xa xa

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.