Почетна / Кошарка / Партизан

Берић: Партизан први у реду за А лиценцу, па после нека добије и Звезда!

На помен А лиценце Мирослав Берић, потпредседник Партизана је готово љутито говорио
ФОТО: Н. Неговановић

И у том погледу би требало да постоји ред вожње! Ту лиценцу не треба додељивати само на основу две сезоне, већ дужег периода. Бројни су критеријуми по којима би Партизан први требало да добије А лиценцу. Немам ништа против да после нас и Звезда добије, али ствари треба поставити на место и ићи правим редоследом – рекао је Мирослав Берић.

Коментари80
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

slaki
u kojem li je on filmu majko mila,nema ekipu ni za evrokup a razmislja o a licenci,ne verujem!
zorba @ slaki
Mnogo si naivan. Sa tri dobro ukomponova Amera plus Marinkovic i jedan domaci i evo jake prve petorke..
saca
Nema tu mnogo price i nagadjanja. Razumem ja navijace Zvezde, oni su sada u euforiji, ali oni koji su opljackali klub su pobegli a g.Covic zeli da spase, ali ne moze sa tudjim imenom i prevarama, jesu one legalne, ali su prevare i lazi za obicne ljude. Nemam nista protiv KK Zvezde, ali od Ducija i Moke nisu odigrali neku znacajniju rolu u prvenstvima Jugoslavije i RSrbije, i sada uz, na cudan nacin, novcani, napravljenu ekipu, idu ka 8 i vec se proglasavaju sebe za najbolji klub u regionu. Polako, cestitke za oporavak, ali Covic je to, on je gledanost CZ proglasio za rekord, a ljudu preskakali ulazne stangle, a nece proglasiti za najbolju KK ekipu na ovim prostorima, ne poznajete vi tog coveka najbolje. Svima uspeha.
cvaaaaa
Nama su u prvih nekoliko sezona,nosioci igre bili domaci klinci pa.....,kecman..bozic..a vama skupi ameri..a to ciganijo..nije isto..pogledajte sastave Partizana na netu..pa ce vam biti jasno sta je Dr.Dusko radio..
pedjaos
i za pasoš da pređem u partizan,kao onomad Bora Stanković
Karlo Veliki
Razgovor Bartomeua sa Bericem nije nista drugo do pokusaj upravljanja sudbinom KKP. Pomenuti gospodin,osetljiv na novac, imao je to zadovoljstvo da svojevremeno ugosti galantnog Beogradjanina siroke ruke sa velikom torbom, sada trazenog od organa pravde. Nakon tih poseta KK Partizan je osvajao prilike ali nikad nije dobio A Licencu...I ovaj poziv Bartomeua inspirisan je od coveka iz Predgradja kako bi se bacila prasina u oci obzirom da se u Evropi sve radi za pare,da Partizan para nema, i da kao bajagi ljudi iz KSS preko Bartomeua brinu i za KK Partizan. Ustvari, u Beogradu se cini sve da KKP dobije samo onoliko para da vrati dugove i da ima tim ispod kvaliteta FMP i Mege a to znaci van Evrope....Grobari ovo je istina,Znate sta vam je ciniti..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.