Почетна / Кошарка / Партизан

Гробари прекинули меч увредљивим порукама на рачун премијера Вучића и породице Човић (ВИДЕО)

Први меч полуфинала плеј-офа између Партизана и ФМП-а (82:63) прекинут на неко време током друге четвртине због увредљивог скандирања навијача Партизана
ФОТО: И. Милутиновић

Гробари су певали погрдну песму на рачун мајке плеја ФМП-а Филипа Човића и супруге челног човека Црвене звезде Небојше Човића.

Судије су прекинуле меч у другој четвртини, интервенисао је спортски директор црно-белих Драган Тодорић, али неуспешно, пошто су Гробари појачали скандирање. Уследиле су и увреде на рачун премијера Србије Александра Вучића. Потрајало је то док микрофон у руке није узео тренер Партизана Александар Џикић и замолио навијаче:

- Људи, носите нас и даље, само да не испразне дворану.

 

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Haha vas jos ima
theFan
jeste u pravu si. dobro ti je sjecanje. e a podsjeti me ko vam je dao gasprom? ko vam je obrisao dugove? jel DS mozda? jel Tadic?
Goran Vesić
Nemoj tako,i ja sam pomagao mojoj zvezdi.
BokiRUS
Šteta što sam sebi ne možeš da pomogneš...obućar uvek pocepane cipele jbg
Прикажи још одговора
Kulturo evo me
Dok se Pekovic lepo i kulturno zahvaljuje premijeri i vladi Srbije jer su partizanu pronasli dva drzavna jaka sponzora koja su upumpala pare u partizan koji je doveo i Novicu Ubiicu Velickovica (bivseg igraca Reala), dotle navijaci partizana vredjaju i pljuju bez razloga. To nije lepo i izazvace samo nove incidente i prekide.
haha
A zar nije Novica i bivsi igrac Partizana? Razmisli o tome
Podrska
Podrska komsijama od Zvezdasa. Politika ne treba da se mesa u sport
01110
Ziveo!
jsd iz zagreba
Primitivci......bitange....olos!!!!
bo
nama je super jer s ve smo to mi;)ali nikad prodane duse koji su svoj narod i zemlju prodali za razliku od severa!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.