Почетна / Кошарка / Партизан

Ђорђе Мајсторовић потписао за Партизан

Доскорашњи играч Металац Фармакома из Ваљева, потписао је двогодишњи уговор са црно-белима
ФОТО: kkpartizan.rs

Партизан НИС јачи је за још једног играча. После Стефана Бирчевића, двогодишњи уговор са црно-белима потписао је и Ђорђе Мајсторовић.

Овај 208цм високи Чачанин, у просеку је бележио 12,8 поена и 3,8 скокова по мечу у АБА лиги. У Суперлиги Србије, Мајсторовић је имао просек од 11,5 поена и 4,5 скокова по утакмици.  

Одмах по потписивању уговора, нови играч Партизана је изјавио:

- Ово је за мене један велики корак напред у каријери. Надам се да ћу оправдати поверење које сам добио од Партизана и да ћу то поверење на најбољи начин вратити играма. Ове сезоне ће Еврокуп бити јачи него икада. Радујем се што ћу заједно са својим новим саиграчима бити у прилици да се борим за најтрофејнији српски клуб како на домаћој тако и на међународној сцени.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Igokeja zvana...
REZIMSKI KLUB!!!
Pare iz Nemanjine
ODAKLE PARE... opet vucic daje pare iz drzavne kase za klub nastao u zagrebu!
vasa IDEA
DRZAVNOM klubu DRZAVNE pare, PRIVATNOM klubu iz zeleznika i DRZAVNE pare, i INOSTRANI sponzori.
Dule "Grobar"
Sve znas, Bas to je Vucic sad dogovirio sa Kolindom
Yugo
Ovim je Cetvorka i Centarska linija (ako ostane Novica vrati se Krstic) zavrsena prica. Niko nikad nije u ABA ligi pa i u EL (EVROPI) imao ovakva 3 igraca na pozicii 4 (Bircevica, Majstorovica i Novicu), a da isti mogu odigrati i Peticu, ali uz NK Kapitena i za njih ce ta 5 biti laka. Zna AD sta radi i sta zeli, a to je EL. Pozdrav Svima.
Debeli
Majstorovic je apsolutno igrac za Partizan . Ko misli drugacije , ako nije limenka , neka predje na drugi sport ! Majstore , zelim ti zdravlje !
Yugo
Neka ti je sa srecom. Zelim TI ( a i nama navijacima) Puno radosti i TROFEJA u Crno Belom Dresu. Sretno i Pozdrav svima.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.