Почетна / Кошарка / Партизан

ПАРТИЗАН ТРАЖИ ПЛЕЈМЕЈКЕРЕ: Ратковица мења Цветковића?

Како је изненада остао без играча око кога је требало да гради игру, Партизан је дошао у ситуацију да уместо једног, тражи двојицу плејмејкера. Како стоје ствари, црно-бели би и брже него што је било очекивано да пронађу решење.
ФОТО: fibaeurope.com

Наиме, као потенцијално појачање тима из Хумске помиње се Бранислав Ратковица (31, 193). Искусни организатор игре који је доста дуго играо у Немачкој, где је обарао рекорде по броју асистениција, прошлу сезону провео је у Лукоилу, са којим је освојио титулу првака Бугарске и где је имао просек од 7,9 поена, 5,1 асистенција и 1,7 скокова за 23,8 минута у игри.  

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Trazi se afroamer za poziciju 1. Ako dodje Ratkovica bice drugi plej ali to ostovremeno znaci da se otvara prostor za dovodjenje supertalentovanog mladog pleja. NA TOME SE RADI.
Samo jako
Odlično rešenje za drugog pleja. Iskusan , igrao jaku bundesligu i bio najbolji asistent. A odbranu videćete i sami. :)
grobar
nula pojacanje ,a uostalom videcete i sami ,kao djurdjic u fudbalu
grobar
nikakav igrac ,i nemojte se zavaravati ,cvetkovic monog bolji od nnjega ,i to sto je igrao bundes ligu ne znaci da je bomba ,da se videti i za djurdjica igrao u bundes ligu a na 4 meca gola nije dao
jo
odlican igrac
bo
e ne treba nam on sad, treba nam kvalitet
Samo jako
Ako ga je hteo Dule i sad Dzile, sigurno znaju bolje od tebe
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.