Почетна / Кошарка / Партизан

Летећи старт Парног ваљка, играо и Пот

Партизан убедљив у првом припремном мечу, у полуфиналу „Трофеја Копаоника“
ФОТО: М. Антић

Партизан НИС – ОКК Београд 110:59 (27:16, 36:18, 25:10, 22:15)

Копаоник - Дворана хотела Гранд. Гледалаца: 200. Судије: Стефановић/Јевтовић, Стрика/Милорадовић, Шутуловић/Лучић.

ПАРТИЗАН НИС: Хечер 12, Ратковица 6, Јовановић 2, Карахоџић 14, Танасковић 17, Маринковић 15, Мајсторовић 4, Андрић 9, Пејић 11, Луковић 13, Пот 8.

ОКК БЕОГРАД: Ковачевић 2, Јовановић 9, Торбица, Ћирковић, Митровић 12, Димитријевић 3, Вукојичић, Кривокапић 8, Нешић 2, Станковић 5, Дрекаловић 18.

 

Партизан НИС је победом кренуо у припремном периоду. Изабраници Александра Џикића су, можда неочекивано убедљиво, али ипак очекивано савладали ОКК Београд у првом полуфиналу турнира „Трофеј Копаоника“.

Све је на овом мечу било готово већ у првих неколико минута. Питање победника се није постављало, али се ипак играло јако. Играчи се нису штедели у одбрани, било је много фаулова на обе стране. А за то време, предност црно-белих је експресно расла.

Александар Џикић је на терен дворане хотела Гранд извео 11 играча. Публика је могла да види новајлије – и то у врло добрим изадњима – Хечера, Карахоџића, Луковића, млађани Танасковић је демонстрирао велики потенцијал, Маринковић наставио где је стао...

Било је ту и нових лица, какви су Пејић и Пот, који тренирају са црно-белима. Изостао је само Френк Робинсон, који није био ни у протоколу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vlada
a sta je bilo sa delfinom neko je napisao da se pregovara sa njim da li dolazi ili ne dolazi
bo
zasta ce ti on!?
Yugo
Ne vidim u satavu Koprivicu I Glisica.
Riss
Nije Wajt jos uvek potpisao, odmah je bila demantovana ta informacija. Od Rakicevica nema nista, zna se ko je tu umesao prste. Ali idemo dalje, Boze moj..
31.10.1991.
vajt je potpisao u koreji!
Прикажи још одговора
gago m
За почетак добро али зна ли ико шта је са младим Глишићем!?
luciano
Glisic je dobio na abitrazi ne zeli da potpise prvi ugovor a ako potpise za domaci klub obestecenje je 75000 eu. A sko potpise za strani obestecenjr odredjuje fiba ..a za rakicevica arbitraza je odlozena jer metalac nije dostavio dokumentaciju.
Aaaa
Pogledajteee rukeee Lukovića na sliciiii..zna li neko koliki raspon ruku imaaa ???
Grobar54
Da,kao Kirlenko!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.