Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић: Испражњени смо, путовања, утакмице, па и тај термин одигравања у Железнику... (ВИДЕО)

Током конференције за медије после меча, бек КК Партизан НИС, Вања Маринковић је истакао да је за црно-беле битан наставак серије победа
ФОТО: АБА лига/КК ФМП

ФМП се вратио после наше серије и предности од 15 разлике, али ми смо некако успели да победимо. Окрећемо се следећој утакмици у лиги шампиона, против Бешикташа, који играмо већ у среду – изјавио је Маринковић.

Тренер Партизана, Александар Џикић, је истакао да су црно-бели знали да ће бити тешко у мечу играном у Железнику.

После утакмице у Немачкој, стварно смо се испразнили, плус термини путовања и тако даље... Онда и овај термин утакмице. Мењали смо термин тренинга, последња два дана смо тренирали од 12, не би ли се колико толико навикли на овај термин који није нов у кошарци, али видећемо како ће се рефлектовати на АБА тимове с обзиром да дуго тога није било. Што се тиче домаћина они су се појачали са два искусна играча, нарочито Љубичић који је комплементаран са Човићем. Човић је носилац игре и видели смо да ФМП најбоље игра кад су њих двојица на терену – рекао је Џикић, који је потом наставио:

Ми смо имали тај велики плус у једном моменту, али ја сам очекивао да ће се вратити. Они су направили тај последњи покушај, међутим ми смо то исконтролисали и на крају добили утакмицу која није ’задњи напад, задњи кош’. Мислим да смо добили једну добру екипу, младу. Мораш физички да одговориш на њихову игру и тим делом сам задовољан, с обзиром да знамо које су њихове главне предности и главни квалитети. Што се нас тиче, ми се окрећемо следећој утакмици, идемо прво у Турску, потом Будућност, и тако даље и тако даље.

Наредни меч црно-беле очекује у Истанбулу, где у среду од 18 часова, Партизан игра против Бешикташа у оквиру другог кола ФИБА Лиге шампиона.

 

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yugo
Dzikicu, pod jedan, da ti cestitam na pobedi, kakva je takva je I nasa je. Pod dva, moje je misljenje da na + 15-17 mogao u igru Pot. Pa I da je fmp dosao do -4 kako sto je i dosao, ali u tom periodu nama su na parketu bilil Hecer I Ratkovica koji se nisu odmarali (a onda cemo zbog umora Hecera koji je sve vise evidentan da izgubimo neku utakmicu za kkoju smo mislili da je nasa). Dakle ja se pitam kada ce Pot da odmeni ovu dvojicu, ako ne na + ili ne dao bog na - 15 do 17. Pozdrav.
Milovan Z.
Nisi ti kriv treneru vec uprava Partizana jer imaju tri i mozda cetiri unapred ispraznjena igraca koji mogu igrati samo u Partizanu ! Vrabac nije igrac za Partizan a igra i slavi se svaka njegova dobra odbrana jedna ili dve u toku meca i dva ili tri uspesna suta ! Sta radi Koprivica u Partizanu ? Nista samo pomaze protivniku, sta radi Velickovic ? nista samo u Partizanu moze da igra i lepu platu ima a nista ne radi krece se kao starac Foco od stotinu leta ! Sta radi Robinson gospodo ma nista dajte njihove plate Haceru koji drzi Partizan svaka mu cast!
crni roko
Bravo!Konačno neko normalan i realan.Nema para i još dugujemo,da li će se to već jedno shvatiri.Robinson je jeftiniji od Rakićevića.
Vlada
Idi uplati u klub novac i dovesce i peticu i igraca umesto Robinsona...Da li si ti svestan da klub nema para ali Dzikic nije covek koji ce da kuka i to stalno spominje...moras malo da se vratis u realnost i da se setis gde smo bili prosle godine i ko je sve igrao
Прикажи још одговора
zorba
Dobro je. Vidi se da je tim u narastanju.
Fale pojačanja,Pekoviću probudi se
Trojka-šuter i jaka petica pod hitno.
Nick.cdn
Ispraznjeni a tek je pocelo. Da onda niste slabo napunjeni!
Barba
Oni su slabo pokriveni, fali tu par igrača, a par njih da ode, nisu kvalitet Partizana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.