Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић: Будућност одморнија, али даћемо све од себе

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић изјавио је данас да ће екипа дати све од себе да против Будућности забележи седму узастопну победу у АБА лиги, упркос томе што Подгоричани, који такође имају скор 6-0, знатно одморнији дочекују меч.

- Будућност има велике амбиције ове сезоне, њихов састав је јасан показатељ тога. У ротацији имају осам врло искусних играча, уз њих и најталентованије црногорске младе играче. Сигурно су искористили слободну седмицу у Европи да се спреме за нас. Ми нажалост имамо мање времена за припрему, али даћемо све од себе. Верујем да ће навијачи напунити Халу спортова - изјавио је Џикић.

Искусни првотимац црно-белих Френк Робинсон оцекује да се екипе после пораза од Бешикташа у ФИБА Лиги шампиона поново врати на победнички колосек.

- Сусрећемо се са екипом која је од почетка сезоне у форми и која је показала велике амбиције. На нама је да се после меча у Истанбулу што боље припремимо и дамо свој максимум пред нашим навијачима - јасан је Робинсон.

Утакмица седмог кола АБА лиге између Партизана и Будућности игра се сутра од 21 сат у Хали спортова "Ранко Жеравица" на Новом Београду.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GrobarKosmet
Nama treba dobar plej i jaci centar! Inace Vrabac je za Robinsona i Andrica - Luigi Datome!!
Grobar Pula
Drago mi je da je klub stao na noge nakon pokusaja njegove likvidacije.Puna podrska i od drugih grobara iz Pule kojih je ovde veliki broj. Protiv crnogoraca idite na pobedu. drzimo vam fige.
Ranko
Puno pozdrava za brata iz Pule! Mnogo mi je drago kada vidim gde sve ima navijaca Partizana!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.