Почетна / Кошарка / Партизан

Још два спонзора уз црно-беле кошаркаше

КК Партизан НИС ће у наставку сезоне бити јачи за два члана спонзорског тима.
ФОТО: kkpartizan.rs

У току протекле недеље, уговори су потписани са компанијама Пинн Бет и Пнеумастер. 

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ovo su mali sponzori ali su ohrabrenje da i drugi mogu da nam se pridruze. Sto se tice prihvatanja FIBA takmicenja Pekovic nije imao sanse a noz u ledja KKP zabio je Djilas. Inace zadnji pomenuti je bio na meti bivsem PPV zbog Mosta na Adi. Na kraju se ispostavilo da moguci lopovluk pri gradnji mesta i njije bitan ali je DJ upotrebljen kao sredstvo za likvidaciju KKP.
glok
Sramota je oblagivati siroke narodne mase, sto ti pokusavas.
Karlo Veliki @ glok
Sinko, ponizenje je komentarima praviti konverzaciju sa tobom. Samo nastavi.
Прикажи још одговора
ja
bio i ostao drzavni projekat
djenka
Jok bre misli na Dodika pocasnog predsednika KK partizan Igokea. Potom na Tadica,Borovcanina,Ruzica,Dacica,Tomu grobara,Mladenovica,Vucelu i jos polovinu SPS-a koji cinise UO fkp. Cisto da te podsetim dok sedis u mirisnom cvecu.
nemam pojma
Valjda misli na BRAĆU pre svega. Ovi su BORANIJA.
Прикажи још одговора
Ivac
Nemate pojma! Samo pljujete! Cestitke Pekovicu, cuti i radi i na kraju ovim nazovi grobarcicima zapusi usta!
crni roko
Bravo za komentar!Ovi što jedino znaju da pljuju ili su sa druge strane brda ili nemaju one kuraži,volje, ljubavi i istrajnosti kaja karakteriše navijače PARTIZANA. Napred Partizan!!!
ercov
Dzaba sve dok je Pekovica,Silobada i propalih politicara u upravi kluba.
@ercov. Pigeon
Kritike kao to su tvoje mogu se cuti bar od 2/3 navijaca Partizana, bar onih koje ja poznajem. A ja ih onda pitam, pa hajde, sta bi vi uradili? Kako bi spasavali klub? I niko da mi odgovori, sve prica u krug. A evo i tebe prozivam da ovde nama navijacima objasnis sta je to Partizan mogao i trebalo da uradi. protiv cele drzave? Kako bi izbegli gasenje? Pa nije moguce da vam nije jasno da smo bili ucenjeni od drzave da moramo da igramo fiba ls, inace nas ne bi bilo! I ne zanosi se da bi nas spasavali kao ove mutante! Da li je to bio neciji plan da se Partizan na duze vreme eliminise? Mozda. Zasad su ovo fakta. A eto, jos jednom te prozivam da nam ovde napises kako bi Partizan izasao iz krize?! Gledajuci klubove ja ne vidim da je fiba ls nestpo slabija od EC, mada sada se zove ko kako hoce, a i ne znas ko sve ima novac. E sad ako neko zna kolika je razlika u finansijskom dobitku (ako ga ima) neka napise. Mozda su ovo sitni sponzori, ne znam, ali nama je sada svaki novac dobrososao.
djenka
A sta je u tom trenutku predstavljalo hrabar gest ?! Preuzeo je klub u rasulu koji je svojim dotadasnjim poslovanjem dotakao dno. Sta god da uradi ispod tog dna ne moze. I sta je tu onda hrabrost ?? Mozda je hrabar sto je sa Covicem isao na rucak ?! Mozda je na tom sastanku nesto pametno uspeo da nauci ?? Mozda ?!!
Прикажи још одговора
nemam pojma
Kao što reče jedan od eminentnih komentatora sa Avangardnog foruma, za poslušnost i pristajanje na poniženje, slede mrvice.
milos
ne zovemo,mi to jesmo.A,ti sigurno ni ne znas sta znaci to.posto je po vama Aca lukas avngarda!!!
haha
Al bi voleo il bi zeleo?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.