Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић: Утакмица у Солуну је тек прво полувреме

Дуел братских клубова, ПАОК-а и Партизана у оквиру прве рунде плеј офа ФИБА Лиге шампиона на програму је у среду од 20 часова.
ФОТО: КК Партизан

Дан после победе у дербију против Црвене звезде, црно-бели су отпутовали у Солун, где се припремају за сутрашњи меч против ПАОК-а у оквиру прве рунде плеј офа ФИБА Лиге шампиона. 

На пут је кренуло 14 играча а одлуку о коначном саставу за сутрашњи меч, донеће стручни штаб. 

Пред утакмицу у ПАОК Спортс Арени, тренер Партизана НИС, Александар Џикић истиче важност кош разлике у првом дуелу. 

- ПАОК у првенству има учинак 9-7, на деоби је од четвртог до шестог места. Као и остали грчки тимови, има пуну ротацију од десет играча. Имају добар 'сајз' на центарским позицијама, споља су главни стрелци Шиберт и Мекфаден, унутра прва опција Клантон. Домаћи део екипе искусан, плус неколико Грка у правим играчким годинама. Могу да играју ефикасно и у транзицији, али им је и позициони напад организован и контролисан. Посебна специфичност је чињеница да се игра на разлику, тачније резултат је врло битан. Дакле од првог до последњег минута мора се бити свестан да је утакмица у среду тек прво полувреме - истакао је Џикић

Први меч плеј офа ФИБА Лиге шампиона између ПАОК-а и Партизана почиње у среду, 08. фебруара од 20 часова по нашем времену уз директан пренос на ТВ Арена Спорт. 

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Njofra
pa normalno da je prvo poluvreme zato ići pobedit sa što većom razlikom
Yugo
Idemo momci, samo vi ostavite Srce na terenu I niko vam neve zameriti. Ja dam puno puta pisao da je za mene uspeh ove sezone plasman u 4 aba lige, u 4 pa i 8 LS i finale u domacim takmicenjima, a ako usput doleti neki trofej svaka vam cast I kapa dole. Pozdrav.
кк Цз великан
Од свих коментара који овде пишу назови навијачи Партизана, једино твоје читам, једино су здравоумни, реални, поштујеш... Ти си прави навијач! Поздрав.
misa tumbas
ljudi meni je bilo drago u Nedelju al mi jos uvek isti osecaj sto dobismo novonastale
RRR
Zorane mator si 58 godiste a neznas nista . Steta.Ovo sto sad igra su :Marjan Kalina Bjelica, Cirbes, Antic, Teodosic, i ceo ovaj tim .Vi imate Bogdana i Veselog, izvini imate i Dulooooaaaa
Npr ovako
Vesterman, Bogdan, Milosavljevic, Lucic, Bertans, Lovernj, Velickovic, Macvan, Veseli, Milutinov, Raduljica
Secanje te radi
Sta si hteo sa Teodosicem da kazes? Jel i on izasao iz zamrzivaca ili...?
Прикажи још одговора
Kad govorimo o fmp-u, niko ne kaže da su zahvaljujući ogromnom budžetu za koji je direktno odgovoran premijer države, bili u stanju da zadrže igrače, reprezentativce u najboljim godinama, od 22 do 32 godine starosti. To Partizan nikad sebi nije mogao da priušti, već je prodavao igrače zbog preživljavanja. Reciprocitet bi bio da sad za Partizan nastupa Bogdanović, Milosavljević, Lučić, Mačvan, Novica, Raduljica i Milutinov, uz recimo Lovernja i Bertansa, i par Amera, Džerelsa i Mekejleba. Naravno, to nema šanse, niko to ni ne očekuje. Partizan NIKAD nije ni neće imati takav budžet da zadrži svoje najbolje igrače u najproduktivnijim godinama, dok su reprezentativci Srbije ili kandidati za nju. I zamislite da nam je dvanaesti igrač mlada nada Jaramaz. I onda se iz onog seoskog kluba spinuje da nisu DRŽAVNI PROJEKT! Malo im je što imaju već 4 godine ubedljivo najveći budžet u regionu, duplo veći od našeg najvećeg ikad. Bezobrazno, drsko i nezaježljivo!
nemam pojma
Kako 13, igrali smo preko 20 puta Evroligu, 4 puta bili u F-4, jednom PRVACI EVROPE!!! Da, pre tih 13 što ti nabrajaš već smo TRI PUTA bili na F-4! U Regionu pre vas su i Split, Cibona, Bosna i Olimpija. Sve imaju više uspeha nego što ćete vi ikada imati. Čim padne vlast ćao Državnom projektu!!! Ćao BANKOMAT!!! A verovatno i ćao čović, konačno iz fmp-a u CZ, ali onaj sa Dušanovca.
nemam pojma
I šta kažeš, prema navijačkim afinitetima! LOL!!! Vlasnik IDEA Todorić, HDZ-ovac, Hercegovac iz Zapadne Hercegovine je VELIKI NAVIJAČ fmp-a!!?? I toliko ih voli da im poklanja godišnje 1.2 mil. evra!!! Ma ne radi on to zbog monopola kontrole više od pola tržišta hranom u Srbiji, nego baš voli klub iz sela Železnika. Verovatno što je i sam seljak poreklom, pa eto meka je srca prema ruralnim oblastima. U isto vreme su ugušene sve domaće firme koje trguju proizvodima široke potrošnje i hrane! Pa to je IZDAJA DRŽAVNIH INTERESA! Jedna osoba kontroliše IDEU, MERKATOR I RODU! Vlasnik je sve tri firme! A vi glumite velike srbe!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.