Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Луковић је са сахране дошао у дворану и одиграо феноменално

Иако је било наговештаја да би Александар Џикић могао да се врати на клупу Партизана, то се ипак није догодило
ФОТО: В. Марковић

Тим је опет водио Ненад Чанак и вратио се на победнички колосек.

- Још једна веома стресна утакмица. На нашу срећу, завршена је тријумфом. Утакмица је била важна, јер када се сезона заврши, заборавиће се сви ови проблеми са повредама, остаће смо резултати - причао је Чанак после меча, а потом честитао тиму на карактеру:

- Није тренерски манир и обичај да се хвале играчи ван свлачионице, али ја себе не сматрам тренером већ неким ко још учи занат и искочићу из клишеа. Морам да одам признање Урошу Луковићу који је пре утакмице њему веома важну особу испратио на неко друго, боље место, па са сахране дошао у дворану и одиграо феноменално.

Упитан да ли ће у утакмици против Мега Лекса моћи да рачуна на неког од повређених, Чанак је подсетио на све проблеме. 

- Хечер, Маринковић, Карахоџић, Јовановић и Гордон неће моћи до даљег, Ратковица је под температуром, али чини ми се да то нема везе са Нишем. Новица је покушао, али колено га толико боли да није могао више од четири минута. Мада, на крају је рекао - ако треба ту сам.

А, тренер Џикић...

- Он је добро, мислим да ће нам помоћи - уз осмех је додао Чанак.

Арамис Наглић, тренер Задра, признао је да његов тим није искористио изостанак много кључних играча црно-белих.

- Да би се добио Партизан у Београду мораш бити чврћи. Наша два центра су рано ушла у проблем са пеналима, допустили смо Партизану и много лаких поена. Жао ми је, јер је овом тиму била потребна оваква победа да би ствари кликнуле. Да смо победили, кренули бисмо другим путем. Овако ћемо се мучити до краја, али  нећемо одустати. Пропустили смо велику прилику.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lazar Matić
- Manite nas više te patetike, bolećivosti, "časova ljubavi" i praznih priča. Evidentno je da je ekipa očajna, da nije odigrala niti jednu dobru utakmicu u celoj sezoni. Ipak po imenima takvim kakva jesu ova ekipa MORA mnogo bolje. Gde škripi ne znam, nisam stručnjak za košarku, ali da žestoko škripi to i laici vide.
Nikola
Dosadan si.
grobar
Bravo Uki kralju,ti si pravi grobar,dosao si sa sahrane svog dede i odigrao fenomenalan meccc BRAVO UKII

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.