Почетна / Кошарка / Партизан

НОВА КАЗНА: Партизан плаћа 24 хиљаде

КК Партизан и играч црно-белих Вања Маринковић кажњени су са укупно 24.000 динара због техничких грешака на утакмици против Динамика у 10. колу Суперлиге Србије.
ФОТО: КК Партизан

Црно-бели ће морати да плате 12.000 динара због техничке грешке клупи, а истим износом и из истог разлога санкционисан је млади Маринковић, образложио је директор такмичења Леон Делеон.

Идентичан испад направио је кошаркаш ФМП-а из Железника Дејан Давидовац против Црвене звезде, па је и он кажњен са 12.000 динара.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nele
Isto kao i FIBA/ULEB sto mrze Partizan. Svaka tehnicka i u FIBA i u ULEB takmicenjima nosi novcanu kaznu. Nego Delon nije video sitnim slovima da u pravilima pise da se ovo pravilo ne primenjuje na Partizan....
gnu
Ajde više oladite sa ovakvim vijestima! Svaka tehnička u KLS se plaća 12.000 dinara, od Partizana do Vršca i nazad, svakome isto. Do sada sam mislio da samo Tegeltija to ne shvata, ali izgleda da ni vama nije jasno.
Nula
@ Gnu.mi puno toga ne mozemo da shvatimo. Evo ja ne mogu da shvatim kako je covicu dozcljeno da fmp prekrsti (I u kojoj crkvi) u cz divaitd. Opet te molim da mi to objasnis.
misa tumbas
Nista drugo nego otimacina para. Zašto bi se plaćala novčana kazna za tehnicku grešku? Dosudi mu jednu ako se ponovi izbaci ga i kraj priče. Kakva crna novčana kazna .To kao za žuti karton u fudbalu da mu naplatis kaznu
Idi begaj
Ovaj Deleon patološki mrzi Partizan. Ko je uopšte taj čovek, ko je njega doveo na to mesto?
Nuls
Aj pogodi od dva puta ko je i kako. Mada ves iz prve pogoditi . Ali zato se za njih sprema F4 u Beigradu. A za nas nije bilo pars za A Kicencu El. Pa sada da vidimo koje koliko kosta.
Karlo Veliki @ Idi begaj
Ne mrzi on Partizan. On je samo dzelat.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.