Почетна / Кошарка / Партизан

Прва припремна утакмица Партизана отворена за јавност, сав приход поплављеним подручјима

Црно-бели већ увелико вредно раде у престоници, а прва провера форме заказана је за 4. септембар када ће одмерити снаге са македонским Кожувом.
ФОТО: КК Партизан

Кошаркашки клуб Партизан  први пут отвара премијерну припремну утакмицу за јавност. Сав приход од улазница иде поплављеним подручјима, а твоју слику ће црно-бели носити на дресу целе сезоне! Пoтребно је само да пошаљете НИС на 9001

Црно-бели већ увелико вредно раде у престоници, а прва провера форме заказана је за 4. септембар када ће одмерити снаге са македонским Кожувом.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kreator
moze li neko da kaze koliko kosta taj sms kojim se ulazi na utakmicu?
PFC
500 din
Covic Legenda!
Samo kad vidim ovu sliku na sta lici ovaj dukljanin sto ne zna engleski.. odma mi je sve jasno kakav je ovo CIRKUS od kluba hahaha.. ps: u lazi izgleda raspust pa ga pustili malo na vazduh!
kompleksi
Hahahahaha, koji je ovo nivo frustracija kad covek kaze za klub koji 13 godina zaredom sampion drzave, pa sta ste onda vi
laku noc
14. u nizu
Nemanja
Pgrobare ima li nesto novo i za amerikanca jel znas koji je,hvala unapred
Grobar977
Isto pitanje, i da li ima nesto za fk?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.