Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан уз Вујошевића: „Дуле, поново победи!”

Душко Вујошевић је са Партизаном постигао невероватне успехе, а на вест да бивши тренер црно-белих има велике здравствене проблеме реаговали су у клубу, пожелевши му брз опоравак
ФОТО: Танјуг

Саопштење са званичном сајта Партизана Вам преносимо у целости:

„Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан, тренутно се лечи на ВМА због проблема проузрокованих дијабетесом. У тој бици, Партизан му жели да победи као што је то чинио небројено пута крај аут линије кошаркашког терена.

Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан, Душко Вујошевић, тренутно бије најважнију битку до сада!

Овога пута, Дуле се не бори за кошаркашке победе, већ за здравље и неометан живот који су угрожени услед проблема проузрокованих дијабетесом.

У тој бици, КК Партизан НИС му стоји на располагању и жели да из ње изађе као победник, баш као што је то чинио небројено пута крај аут линије кошаркашког терена!

Дуле, поново победи!”

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cova
cim mu ovi iz igokejedinamik ispalate njegovih 2mil evra sto mu duguju, da vidis kako ce odma da ozdravi.. naprasno!
Cim nema para
nesta i 'casova ljubavi' i namestenih titula i otimanja igraca od zvezde i fmp-a... itd!
tebi dzaba i para
pamet se ne kupuje
iznogud
Isplatite čoveku pare koje mu dugujete pa će da mu bude bolje, bar ne mora da se nervira oko toga...
plava cigra
Vi iz Partizana isplatite Vujosevicu ono sto je zaradio i to ce da bude najvise sto cete da ucinite za njega u ovom momentu.
Srbija ne u EU
Dule ubico zvezde.Ti si nas ponos i bog je uz tebe kao i cela Srbija crno bela
czbgdivafmp zeleznik
dule ju je upokojio,jovanovic je samo zakucao eksere u kovceg
@Srbija ne u EU
jeste toliko nas je "ubio" da vec 5 godina za redom gazimo tvoju Dinamikigokeju redovno i uzimamo TRIPLE KRUNE!!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.